Jungle fever-look met nieuwste herfst make-up Bourjois

Voor de herfst van 2012 biedt Bourjois je weer volop avontuur en het gevoel er even helemaal uit te zijn… Met de nieuwe make-uplook Parisian Lodge treed je binnen in de etnische luxewereld van de meest nieuwe trends!

Bourjois heeft bovendien uit de mooiste kleuren gekozen om deze ‘jungle fever’-look te creëren, die rechtstreeks geïnspireerd is op de natuur en die natuurlijk weer aan de heersende modetrends werd aangepast. Levendige kleuren en bedrukte stoffen van over de hele wereld mengen zich met de python, de onbetwiste ster van 2012, voor een betoverende en onweerstaanbare schoonheid. Deze herfst ben jij de koningin van de stadsamazones.

De hypnotische blik wordt verfraaid met omfloerste schaduwen dankzij Vert Jungle of Brun Wood, twee nieuwe harmonieuze tinten die centraal staan in de mode! De nagels intrigeren en verleiden met een nieuwe python-look in mosterdkleur en bordeaux, heel wild glamour, modern én sensueel. De lippen zijn roze, met een mooie gladde finish.

Amazoneblik
Deze herfst gaat alle aandacht uit naar de blik. Voor een modieuze, glamourvolle ‘tribal look’ worden de ogen verfraaid met vibrerende en intense, wilde kleuren die met zwarte eyeliner extra in de spotlights worden gezet. Voor een resultaat dat nóg mysterieuzer en ongekend onweerstaanbaar is. Als final touch worden de wimpers XL met de Mascara Volumizer Ultra Black.

Het Trio Smoky heeft twee nieuwe harmonieuze tinten. 13 Brun wood: Een combinatie van roodbruine- en metallic tinten die perfect bij de nieuwe herfsttrends van 2012 passen. En 14 Vert jungle: Een combinatie van groene tinten met een vleugje geel en een metallic finish, voor een hypnotiserende en fatale blik.

Tips van de make-up artist: breng de lichte tint aan over het gehele ooglid, om zo een basis voor de make-up alsmede licht te creëren. Breng de medium tint aan op het bewegende ooglid en vervaag deze vloeiend naar boven en buiten toe. De donkere tint wordt als eyeliner bij de wimperrand gebruikt of in de buitenste ooghoek, om de blik nog meer vorm en expressie te geven.

Bourjois lanceert haar eerste ‘intelligente eyeliner’ die alle vrouwen (zelfs de minst handige!) de mogelijkheid geeft om perfecte ‘Bambi-ogen’ te creëren. Dankzij een geheel nieuwe, eenvoudige en doeltreffende techniek, wordt het aanbrengen van een eyeliner vanaf nu kinderspel! Dankzij de driedubbele, super nauwkeurige stiftpunt biedt Intuitive liner je eindelijk het resultaat van een perfect recht lijntje, dat zo moeilijk te creëren is met een klassieke eyeliner.

Op basis van de techniek van het zogeheten ‘pointillisme’ heeft Bourjois een nieuwe applicatiemethode uitgevonden: het volstaat om de eyeliner met kleine stipjes van de driedubbele punt op de wimperrand aan te brengen, om zo een perfect doorlopend lijntje te creëren. Zonder enig risico dat je van de lijn afwijkt of uitglijdt! Deze is verkrijgbaar in 02 Zwart.

Wilde nagels
In mosterdkleur en bordeaux of in baksteenrood komen je nagels het best tot recht. Dit kan bijvoorbeeld met de nieuwe tint van de nagellak So Laque Ultra Shine in wild en betoverend rood: Nr. 47 Rouge Défendu. De meest trendy manicures krijgen deze herfst een python op bezoek! Bourjois lanceert Top Coat Python, een top coat die de fijne schubben van de python elegant nabootst, voor een geraffineerd nail art- avontuur.

De Top Coat Python wordt in één enkele laag aangebracht: Op twee, goed gedroogde lagen gekleurde nagellak breng je één dun laagje Top Coat Python aan. Dus niet twee keer aanbrengen. Laten drogen … Na 1 minuut verschijnt het elegante Python- schubbenmotief.

Tip van Bourjois: Voor een ongekend wilde grip combineer je de Top Coat Python met de nagellak So Laque Ultra Shine nr. 39 Jaune. Trendy ten top!

De Collectie Parisian Lodge van Bourjois:

  • Trio Smoky – 13 Brun Wood €12,99
  • Trio Smoky – 14 Vert Jungle €12,99
  • Intuitive Liner 02 Noir €10,99
  • Nagellak So Laque Ultra Shine – 47 Rouge défendu €8,50
  • Nagellak – 48 Top coat Python €8,50*
  • Mascara Volumizer Ultra Black €14,99
  • Nagellak So Laque Ultra Shine – 39 Jaune Trendy €8,50
  • Nagellak So Laque Ultra Shine – 21 Cerise noire €8,50
  • Sweet Kiss – 43 Rosé pomponné €12,50

 

Lees ook:Win make-up met Bourjois Make My Holiday Game
Lees ook:College-look met nieuwste trend make-up Essence
Lees ook:Ontdek de nieuwste make-upcollectie van LOOkX
Lees ook:Peachy look met INGLOT’s nieuwste make-uplijn (1)
Lees ook:Ontdek de nieuwste make-up collectie van Collistar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>