Calvin Klein lanceert dit najaar make-uplijn

Foto: © 2012 David Sims

Leuk nieuwtje voor de liefhebbers van mooie make-upproducten. Calvin Klein lanceert dit najaar ck one Color Cosmetics. Deze lijn bevat meer dan honderddertig producten die het DNA van het merk laten zien: authentiek, zelfverzekerd en cool.

De reclamecampagne voor deze make-up is prachtig. Je kunt ‘m niet vergelijken met andere merken. Hier wordt de natuurlijke schoonheid van modellen als Lara Stone extra benadrukt door de producten. Geen dikke laag make-up, maar juist een poster per product, waarbij het product – zoals lippenstift of oogschaduw – er echt uit springt.

Lees ook:Lara Stone gezicht van Calvin Klein parfum euphoria
Lees ook:Etos zorgt dit najaar voor blikvangers; make-up en tassen
Lees ook:Ontdek de nieuwste Gosh make-up producten voor dit najaar
Lees ook:De nieuwste Calvin Klein geur: Down Town
Lees ook:Mooie mannen van Calvin Klein

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>