INGLOT’s High Summer Event (met veel foto’s!)

Blogger Irene Groenink was vorige week aanwezig bij INGLOT’s High Summer Event. Daar presenteerde het populaire make-upmerk twee nieuwe zomerlooks, beide passend binnen het thema ‘Bohemian Chic’. De frisse kleuren roze, perzik en lichtpaars staan hierbij centraal.

De eerste look is heel naturel en zacht. Perfect voor overdag, voor als je aan het strand ligt, bijvoorbeeld. Bij deze look moet je onder meer denken aan een lichte blush, géén over the top mascara, géén omlijning van de ogen, een lichte oogschaduw en een subtiel glossje op de lippen.

De tweede look is perfect voor ‘s avonds, voor bij een goed feestje. De eerste look vormt eigenlijk de basis van deze tweede, alleen wordt alles nét wat dikker aangezet, waardoor de kleuren wat meer gaan spreken. Ook wordt er meer accent gelegd op de ogen. Dus inderdaad, bij deze look worden de ogen juist wél omlijnd en mag de mascara goed opvallen.

Lucky me, want ik kreeg aan het einde van het event een tegoedbon in mijn handen gedrukt. Van deze tegoedbon heb ik de basisingrediënten voor de twee looks gehaald. Ik ga thuis lekker aan de slag met deze nieuwe spulletjes. Houd Meidenblog in de gaten, want natúúrlijk post ik daar binnenkort een uitgebreide review!

Tekst en foto’s: Irene Groenink

Lees ook:MEIDEN Summer Event; Walibi 25aug paradijs voor meisjes
Lees ook:Kaartverkoop MEIDEN Summer Event van start
Lees ook:MEIDEN magazine Summer Event op 25 augustus in Walibi
Lees ook:Le Temps des Cerises meets High Summer
Lees ook:Peachy look met INGLOT’s nieuwste make-uplijn (1)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>