Marvy Rieder organiseert 7 juli The Model Experience

Op zaterdag 7 juli 2012 organiseert de MarVie Foundation in Amsterdam de eerste editie van The Model Experience, een uniek fashion en lifestyle event. Iedereen die geïnteresseerd is in uiterlijke én innerlijke verzorging kan hier inspiratie opdoen op gebied van fashion, beauty, lifestyle, sport en voeding.

Marvy Rieder heeft in 2007 de MarVie Foundation opgericht. De MarVie Foundation is een internationale non-profit organisatie met als hoofddoelstelling het begeleiden en informeren van modellen binnen hun vakgebied. Op deze wijze wil zij voor hen een goede leef-werk omgeving creëren. Daarnaast heeft de marVie Foundation als subdoelstelling door middel van ‘Fashion’ jongeren te inspireren en te begeleiden op het gebied van sport, voeding, financiën en zelfvertrouwen.

Er zijn verschillende stands waar je je door experts kan laten informeren over fashion, beauty, lifestyle, voeding en sport. Daarnaast zijn er op het hoofdpodium de hele dag door activiteiten. Kom naar de modeshow van Jos Bles,verzorgd door styliste Chantal Bles (bekend van The Voice of Holland, Quinty Trustfull en vele anderen). Laat je verrassen door TV kok Caspar Burgi of doe mee met Gabriela Riedi en volg haar catwalk-lessen . Wie weet word jij wel ontdekt! Je maakt kans om het gezicht te worden van Cooper Vision.

Of laat je inspireren door de haar- en make-up demonstraties. Er zullen verschillende sprekers op het podium staan, waaronder Bastiaan van Schaik, hoofdredacteur van het magazine Jackie en jurylid van Benelux Next Top Model. Ralph Moorman, personal trainer en lifestyle coach legt uit hoe je gezond en lekker kunt koken.

The Model Experience vindt plaats in Loods 6 te Amsterdam en duurt van 10.00 uur tot 18.00 uur. Het toegangskaartje kost € 17,50 en is verkrijgbaar via www.themodelexperience.nl.

Lees ook:Beauty experience Glamour in de Bijenkorf
Lees ook:HEMA organiseert nail art wedstrijd
Lees ook:MONKI organiseert event voor fans
Lees ook:Hanna Verboom organiseert bijzondere avond
Lees ook:America’s Next Top Model weer te zien op RTL 5

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>