HEMA organiseert nail art wedstrijd

HEMA organiseert een nail art wedstrijd. Vanaf nu kan iedereen via facebook.com/hema de mooiste nagellakcreaties showen, waardoor je kans maakt op een van de verrassingspakketten of een cadeaukaart. Nog tot en met 15 september heeft HEMA een nail art assortiment met verschillende kleuren nagellak en nageldecoratie producten. Zoals de nagellak met een speciaal nail art kwastje waarmee je zelf de mooiste patronen en tekeningetjes maakt en de dottingpen om vrolijke stipjes te zetten.

Kleine kunstwerkjes met de nieuwste nail art en nagellak van HEMA kunnen als foto geupload worden op facebook.com/hema. De mooiste creaties maken elke week kans op een verrassingspakket door zoveel mogelijk stemmen te verzamelen. Aan het eind van de actieperiode zal er een winnaar gekozen worden uit de top tien van mooiste creaties, deze deelnemer wint een cadeaukaart en daarnaast tien verschillende kleuren nagellak.

Prijzen
Elke week ontvangt de deelnemer met de meeste stemmen een verrassingspakket vol met leuke artikelen om je nagels te versieren en te verzorgen. Daarnaast zal er aan het einde van de actieperiode door de jury van HEMA een winnaar gekozen worden uit de top 10 van mooiste creaties met de meeste stemmen. Deze deelnemer wint een cadeaukaart ter waarde van €50,00 en daarnaast tien verschillende kleuren nagellak.

Assortiment
Vijf mooie en vrolijke kleuren nagellak zijn te verkrijgen in een flesje met een speciaal nail art kwastje. Met deze kwastjes zijn verschillende patronen en figuren te creëren. Kleine en grotere stippen, figuren, strepen en patronen zijn ook te maken met de dottingpen met twee verschillende uiteindes. Extra versiering zijn de verschillende diamantjes en de nagel kaviaar. De diamantjes zijn aan te brengen op de nog natte nagel en af te lakken met een topcoat. De nagel kaviaar verkrijgbaar in zes verschillende kleuren
creëert een luxe 3D effect op je nagels.

Lees ook:Nail Art: vol tips voor kunst op je nagels
Lees ook:Ontdek de nieuwste nagellakken van HEMA
Lees ook:Review Art Deco
Lees ook:Miracle Nail Polish Remover van Only You
Lees ook:HEMA 100% schoolklaar tour

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>