America’s Next Top Model weer te zien op RTL 5

Het zestiende seizoen van ‘America’s Next Top Model’, gaat vandaag van start bij RTL 5, staat in het teken van High Fashion. De modellen to be krijgen deze reeks verschillende opdrachten die alles met mode te maken hebben. Elke week neemt een bekend fashion icon plaats in de jury als gastjurylid. Deze reeks zijn onder andere internationaal modeontwerpster Lana Marks, stylist/model Erin Wasson en stylist Rachel Zoe te zien in de show.

In de eerste aflevering worden de meiden direct in het diepe gegooid tijdens een behind-the-scenes style fotoshoot terwijl ze zich klaarmaken voor een runway show met ontwerpen van Alexander Wang. De modellen worden wekelijks gejureerd door bedenker en producer van het programma Tyra Banks, fashion editor André Leon Talley, fotograaf Nigel Barker en een gastjurylid. Miss J Alexander leert de meiden dit seizoen weer de fijne kneepjes van de catwalk en Jay Manuel is te zien als creative director van de fotoshoots.

De winnares van ‘America’s Next Top Model’ wordt ingeschreven bij IMG Models, krijgt een contract van 100.000 dollar bij cosmeticagigant CoverGirl, is te zien op de cover van ‘Beauty in Vogue’ en krijgt een fashion spread in ‘Vogue Italia’.

Dit programma wordt uitgezonden op RTL 5 op maandag tussen 21.30 en 22.30 uur. De herhaling is te zien op zondag tussen 17.45 en 18.45 uur.

Lees ook:K3-show vanaf vandaag te zien bij RTL Telekids
Lees ook:Drop Dead Diva dagelijks te zien bij RTL Lounge
Lees ook:Zij vormen de jury van Holland’s Next Top Model
Lees ook:Welke romantische comedy wil jij op RTL 8 zien?
Lees ook:Kees Tol ook te zien als presentator Show Vandaag

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>