MONKI organiseert event voor fans

Winkelfeestjes zijn meestal besloten en alleen toegankelijk voor pers en celebrities. MONKI brengt daar graag verandering in en geeft een feestje speciaal voor MONKI girls. Aanstaande vrijdag is iedereen welkom in de MONKI store in Utrecht voor een shopping night. Kom langs, laat je nagels versieren met fabulous nail art, shop met 20% korting – alles onder het genot van een hapje en een drankje.

De winter is in aantocht maar dit is geen reden om te treuren. MONKI viert het aankomend seizoen namelijk samen met hun trouwe MONKI-fans! Op vrijdag 25 oktober is het feest in de MONKI store in Utrecht: de drankjes en hapjes staan klaar, de dames van Trash & Ready versieren je nagels met nail art én je krijgt 20 procent korting op al je aankopen – for one night only. MONKI loves you!

Van 18.00-20.30 in de MONKI store, Steenweg 38, Utrecht

Lees ook:Monki verovert de wereld; nu ook in China
Lees ook:Monki opent 16 maart in winkel in Utrecht
Lees ook:Tweede Monki winkel opent in oktober in Rotterdam
Lees ook:HEMA organiseert nail art wedstrijd
Lees ook:MEIDEN Summer Event; Walibi 25aug paradijs voor meisjes

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>