Liefdeswens per flessenpost

Op zoek naar een originele manier om die ene boy met Valentijn je liefde te verklaren. Misschien is flesenpost dan wel iets voor jou. In dit nieuwe piepkleine glazen flesje met zilveren hartje past precies een briefje met een zelfgeschreven liefdesboodschap erop.

Voeg zelf nog wat rode confetti of andere versiering toe. Kurk erop en verstuur eenvoudig via brievenbuspost naar de liefde van je leven. Een blanco briefje zit er alvast bij, nu alleen nog maar bedenken wat je erop schrijft.

Flessenpost is online te koop bij LeukeLintjes.nl.

Lees ook:Per ongeluk zwanger; chat voor al je vragen
Lees ook:Een keer per dag je mascara bijwerken met Etos 24H
Lees ook:Rein van Duivenboden (MainStreet): “Ik zie het per dag wel…”
Lees ook:Twee afvallers per team in eerste ronde The Voice of Holland Live
Lees ook:Meisje uit Haren nodigt per ongeluk duizenden mensen uit

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>