Rein van Duivenboden (MainStreet): “Ik zie het per dag wel…”

Meidenblog stelde je gister voor aan de Nederlandse boyband MainStreet, die vorig jaar bijna het Junior Songfestival won. Vandaag zoomen we in op bandlid Rein van Duivenboden (14). Hij is de jongste van het stel.

The Voice Kids zal zich wel tegen de kop kunnen slaan. Hoe is het mogelijk dat je niét naar de Blind Auditions mocht, maar wel onlangs in het voorprogramma van Justin Bieber hebt gestaan? 

“The Voice kids was best wel spannend en het was ook mijn eerste auditie, dus het ging daardoor niet heel erg goed. Je moet ook een bestaand liedje zingen en nu zingen we gewoon onze eigen liedjes.”

Hoe vol is jouw agenda op het moment? 

“Ik kijk nooit in mijn agenda, haha. Ik zie het per dag wel. We hebben gewoon school en daaromheen plannen we MainStreet en sporten en zo.”

Kun je nog boodschappen doen zonder herkend te worden?

“Ik doe niet zo vaak boodschappen. Dat doet mijn moeder, haha. Maar áls ik naar de supermarkt ga, word ik soms wel herkend, ja.”

Wat is jouw persoonlijke kracht binnen Main Street? 

“Ik ben de jongste en de kleinste, dus daarin ben ik wel anders. Verder denk ik dat ik de meest drukke ben van de vier.”

Waar droom je nog van? 

“We hebben al een nummer één album, een top tien single, uitverkochte concerten… Maar misschien een keer in het buitenland optreden? Amerika zou ik wel te gek vinden, maar dat is wel moeilijk natuurlijk.”

Klik hier voor al het MainStreet-nieuws op Meiden.blog.nl.

En interview met: Rein - Daan - OwenNils

Tekst: Irene Groenink

Lees ook:Daan Zwierink (MainStreet): “Ik ben meestal rustiger dan de rest”
Lees ook:Rein van Duivenboden wint HITKRANT Hittegolf Hunk Award
Lees ook:Owen Playfair (MainStreet): “Ik hoop dat dit nog lang doorgaat”
Lees ook:Nils Käller (MainStreet): “Het is gewoon ‘lekker druk’”
Lees ook:MainStreet staat in het voorprogramma van Justin Bieber

Geen reacties // Reageer