Twee afvallers per team in eerste ronde The Voice of Holland Live

Vrijdag barst ‘The voice of Holland LIVE’ los. Na in totaal tien afleveringen van ‘The Blind Auditions’ en ‘The Battle’, is het tijd voor de derde en laatste fase van de populaire talentshow: de overgebleven 24 talenten mogen de kijker live laten zien wat ze muzikaal in huis hebben. Ze treden solo op, maar ook samen met hun coaches – Marco Borsato, VanVelzen, Angela Groothuizen of Nick & Simon – en met de nationale en internationale sterren die het RTL 4-programma aandoen. Martijn Krabbé en Wendy van Dijk presenteren ‘The voice of Holland LIVE’ voor het ruim 1.600 personen tellende publiek in de studio, Winston Gerschtanowitz doet dit vanuit de Red Room waar de kandidaten komen bijpraten.

‘The voice of Holland LIVE’ begint met de teams van Nick & Simon en Angela Groothuizen. De week erna zijn de teams van VanVelzen en Marco Borsato aan de beurt en zo volgen ze elkaar om en om op tot en met vrijdag 23 december. De twaalf dan nog overgebleven talenten in deze afvalrace geven op woensdag 28 en donderdag 29 december concerten in de Heineken Music Hall en op vrijdag 6 januari is ‘The voice of Holland’ terug op tv. Vanaf dat moment zijn alle vier de teams vertegenwoordigd in elke show. De finale van het tweede seizoen van ‘The voice of Holland’ is op vrijdag 20 januari.

Het publiek en de coaches bepalen samen welke kandidaten er elke week doorgaan, alleen in de finale is het uitsluitend aan het publiek om de winnaar van het tweede seizoen van ‘The voice of Holland’ aan te wijzen. Op vrijdag 2 en vrijdag 9 december vallen elke avond per team twee (van de zes) kandidaten af. In de overige afleveringen van ‘The voice of Holland LIVE’ raakt elke coach slechts één talent kwijt.

Team Angela bestaat uit Erwin Nyhoff, Gino Emnes, Niels Geusebroek, Daniel van der Zee, Laura Estévez en Rodney Elzer. Nick & Simon hebben Charly Luske, Emmanuel Anning, Danjil Tuhumena, Chris Hordijk, Marloes van Ommen en Jomy Boky onder hun hoede. VanVelzen koerst met Guy Barzily, Christopher Max, Michelle Flemming, Sacha van Beek, Wouter Vink en Paul Turner. En Marco Borsato is in de race met Iris Kroes, Bart Brandjes, Sharon Doorson, Nora Dalal, Marieke Dollekamp en Ivanildo Kembel.

In het eerste seizoen keken er gemiddeld 2,7 miljoen mensen per aflevering naar ‘The voice of Holland’, waarmee het de best bekeken talenshow van RTL 4 werd. De eerste tien afleveringen van de tweede reeks trokken allemaal meer dan 3 miljoen kijkers.

Lees ook:Lenny Kravitz bij The Voice of Holland Live
Lees ook:Jesse J en James Morrison in The Voice of Holland Live
Lees ook:The Voice of Holland Live op Radio 538
Lees ook:Sandra van Nieuwland (The Voice of Holland) 4e nummer 1
Lees ook:Nieuwe seizoen The Voice of Holland start 30 augustus

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>