Ontdek de nieuwste Havaianas; support Oranje op je slippers

Havaianas_vrouwen_2014Celebrate Brasília this summer: let’s Brasilidade! Havaianas en Brazilië zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en deze zomer zien we dat overduidelijk terug in de ontelbare op Brazilië geïnspireerde prints. Denk aan exotische dieren, tropische planten, uitbundige versieringen, felle kleuren en niet te vergeten…de Wereld Kampioenschappen!

Havaianas_vrouwen_2014
From beach to the city: Havaianas zijn er in alle soorten en maten en veel modellen – waaronder de Havaianas Luna en Flash Urban – lenen zich perfect om van het strand meteen door te gaan naar een onverwacht feestje! Brazilianen houden van versieringen. Een mooi voorbeeld hiervan is de Special Collection waarin de Slim modellen versiert zijn met bijvoorbeeld Swarovski steentjes en studs. Hou je meer van prints en felle kleurtjes, dan zijn er de op de Braziliaanse natuur geïnspireerde Havaianas Fun slippers.

WK 2014
Voor elk deelnemend land komt Havaianas met een paar slippers die je helemaal in de sfeer van het WK doen komen. Support het Nederlands elftal op de opvallende oranje Havaianas!

Havaianas_wk_2014

Lees ook:Fashionable in oranje – ontdek nieuwste producten
Lees ook:Ontdek de nieuwste Kelly Brook New Look collectie (+video!)
Lees ook:Ontdek de nieuwste make-up collectie van Collistar
Lees ook:Ontdek de nieuwste nagellakken van HEMA
Lees ook:Ontdek de nieuwste make-upcollectie van LOOkX

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>