Ontdek de nieuwste Kelly Brook New Look collectie (+video!)

Kelly Brook heeft weer een collectie ontworpen voor New Look. De langverwachte herfst-wintercollectie ligt vanaf deze maand in de winkels. Wat je kunt verwachten: aandacht voor vrouwelijke vormen en Italiaanse glamour. Ontdek het snel, want wij hebben een filmpje voor je waarin de nieuwe items worden gepresenteerd.

Om in dezelfde lijn te blijven als haar vorige collectie, heeft Kelly verschillende stijlen ontworpen om het vrouwelijk lichaam mooi te accentueren, met een inkeping aan de taille om de vormen extra te benadrukken. Broeken zijn gemaakt om de benen optisch te verlengen en er zijn stoffen aanwezig zoals tweed, kant, satijn en zijde. 
Deze collectie heeft een onderliggende Italiaanse invloed maar verwijst ook naar Kelly haar handelsmerk, de jaren ’50 en Kelly’s idolen Sophia Loren, Brigitte Bardot en Marilyn Monroe.
 
De luipaardprint staat centraal; die geeft een sexy gevoel aan meisjesachtige skaterjurkjes en vrouwelijke kokerrokken. Strikjes patronen geven een speelse twist aan Peter Pan blousejes, terwijl parels gebruikt zijn als delicate details op zachte, luxe truien. Studs maken kragen wat stoerder en voegen een rock gehalte toe samen met de zwarte, kanten rijgsnoeren op topjes en jurkjes. Peplum details creëren een zandlopervormig figuur en passen bij een statement skinny jeans met print of bij hoog getailleerde kokerrokken om een goed gevormd figuur te creëren.
 
De collectie is draagbaar, toegankelijk en kan gemakkelijk overdag of ‘s avonds gedragen worden. Accessoires maken de collectie perfect af en geven onmiddellijk een glamoureuze uistraling aan elke look zoals platform peeptoes met strik en kanten enkellaarsjes of uitgesproken Mary-Jane platforms. De crèmekleurige dokterstas met zwarte omlijning is ideaal om een stijlvolle look te creëren samen met het zwarte broekpak terwijl de chic tas met opvallende details een meer ongedwongen optie is voor een ongecompliceerde stijl.
 
Ontdek het zelf:

Verkrijgbaar in alle stores en op http://www.newlook.com/eu/.

Lees ook:Ontdek de nieuwste make-up collectie van Collistar
Lees ook:Ontdek de nieuwste Cafe Moda schoenen voor dit najaar
Lees ook:Jeans weer volop aanwezig in collectie New Look
Lees ook:Ontdek de nieuwste nagellakken van HEMA
Lees ook:Ontdek de volledige SS13 collectie van MET jeans

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>