Ontdek de nieuwste nagellakken van HEMA

De nagellakcollectie van HEMA wordt uitgebreid met drie series nagellakken. Met deze nagellakken geef je je nagels een opvallende en intense uitstraling. De ‘holographic’ nagellak bevat fijne glitters voor een multi colour effect. Meerdere kleurschakeringen in de ‘chameleon’ nagellak maken de kleuren warm en glanzend.

De kleuren van de ‘chameleon’ nagellakken doen denken aan goud, brons en kopertinten. Hou je van uitbundige kleuren dan zijn er 6 glitter nagellakken, die perfect matchen met je zomer outfit. De collectie is in alle HEMA filialen verkrijgbaar.

Lees ook:Ontdek de nieuwste make-up collectie van Collistar
Lees ook:Nieuwste shoppers, bowlingtassen en clutches bij HEMA
Lees ook:Ontdek de nieuwste make-upcollectie van LOOkX
Lees ook:Ontdek de nieuwste Kelly Brook New Look collectie (+video!)
Lees ook:Ontdek de nieuwste Cafe Moda schoenen voor dit najaar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>