Kleurrijke horloge die je op drie manieren kunt dragen

Het Europese designmerk Lexon komt met een collectie verassend vrolijke en waterdichte lentehorloges, de Take Times. In 10 verschillende kleuren, van warmrood tot legergroen, van zonnegeel tot indigoblauw. Praktisch en functioneel als ze zijn, kun je de Take Times overal aan bevestigen of ophangen: als een horloge om je pols, aan de lus van je jeans, riem of handtas. Zo heb je de tijd altijd bij de hand, als sieraad of als modeaccessoire. Take time, take care.

De ronde wijzerplaat is bij elk exemplaar in dezelfde kleur als de band en kun je heel simpel vastmaken door het door de lus te halen. Het materiaal is van siliconen waarmee het extreem flexibel in gebruik is. Dit maakt het accessoire meteen ook heel erg sterk en comfortabel om te dragen. De Take Time is een echt lichtgewicht, met 287 gram behoort het tot de categorie vedergewicht. Het voelt alsof je niets om hebt maar ondertussen heb je wel altijd de tijd bij de hand, zonder te hoeven reiken naar je mobiele telefoon.

De Take Time horloges zijn verkrijgbaar in 10 verschillende kleuren: zwart, indigoblauw, taupe, olijfgroen, geel, felblauw, roze, rood, grijs en wit. De verkoopprijs van het horloge is € 45,00.

Lees ook:Oranje jurk Monique Collignon op zes manieren te dragen
Lees ook:Festival fever bij Sacha; je kunt deze schoenen vaker dragen
Lees ook:Fijne beauty producten die je van je zakgeld kunt kopen
Lees ook:Nederlanders dragen gemiddeld drie geheimen met zich mee
Lees ook:Je kunt je nu inschrijven voor nieuwe seizoen X Factor

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>