Je kunt je nu inschrijven voor nieuwe seizoen X Factor

Je kunt je nu inschrijven voor nieuwe seizoen van X Factor. Het vijfde seizoen zal op RTL 4 te zien zijn in het voorjaar van 2013. Zangtalenten kunnen zich nu aanmelden via www.xfactor.nl. Nieuw dit jaar is dat binnen de bekende categorieën (jongens, meisjes, 26+ en zanggroepen) ook rappers, dj-acts en singer-songwriter kunnen meedoen.

‘X FACTOR’ is ontwikkeld in Engeland, waar het programma inmiddels aan het negende seizoen toe is. In de VS is de show eveneens bijzonder populair, tijdens het lopende, tweede seizoen is al een derde reeks besteld. ‘X FACTOR’ is verder ook te zien in de meeste Europese landen en landen als Australië, Chili, Colombia, Rusland, Indonesië, India, China, de Filipijnen, IJsland en Kazachstan.

Wereldwijd hebben onder anderen Britney Spears, Ronan Keating, Kelly Rowland, Nicole Scherzinger, Sharon Osbourne, Mel B, Gary Barlow en natuurlijk ‘X FACTOR’-bedenker Simon Cowell achter de jurydesk plaatsgenomen. In Nederland zijn dit Gordon, Angela Groothuizen, Stacey Rookhuizen, Eric van Tijn, Henkjan Smits, Marianne van Wijnkoop en Henk Temming.

www.xfactor.nl

Lees ook:Ferry Doedens neemt je mee achter de schermen bij X Factor
Lees ook:Naar audities X Factor met Candy, Ali B, Gordon en Angela
Lees ook:Fijne beauty producten die je van je zakgeld kunt kopen
Lees ook:Nieuw seizoen X-Factor barst vanavond los op RTL 4
Lees ook:Vanavond finale X Factor met optreden Robin Thicke

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>