Blogger @MeidenBlogNL bezoekt opening Primark Almere

Dat Primark vandaag de deuren heeft geopend in Almere, daar kon je ook op Meiden.blog.nl niet omheen. En we hebben als toetje nog iets leuk: een verslag van onze blogger Jessey de Graaf. Zij doet verslag van de opening van dit modewalhalla.

Met warme broodjes, muffins en verse jus d’orange werden journalisten, modebloggers en fotografen vanmorgen welkom geheten op de ‘sneak preview’ van de allernieuwste Primark in Almere. Met een oppervlakte van ruim 4000 vierkante meter is dit de grootste winkel onder de Nederlandse Primarks. De vestiging zit recht tegenover het centraal station. Met het openbaar vervoer is deze dus gemakkelijk te bereiken.

Na een korte inleidende speech van DE dame achter het modewalhalla, de Ierse Breege O’Donoghue, werden de genodigden rondgeleid door het splinternieuwe gebouw aan de Metropolestraat in het Almeerse Centrum. Op de begane grond is de gehele vrouwencollectie gespreid, samen met de woonaccessoires. Op de eerste etage kunnen de mannen en kinderen terecht.

De wandelgangen in deze winkel zijn breder dan in Hoofddorp en Rotterdam-Alexander, zo ziet de winkel er een stuk overzichtelijker uit. Zowel bij de schoenen-, tassen als kledingcollectie is een enorme hoeveelheid aan keuze. De accessoires zijn netjes gesorteerd en – net als bij de andere collecties – heeft de Primark trendy combinatiesuggesties bij elkaar gehangen.

Omdat de feestdagen voor de deur staan, glittert de winkel van muur tot muur. Hoge pumps met studs en bling bling, chique clutches voor een avondje uit en stoere jasjes voor tijdens de jaarwisseling, voor iedereen wat wils! De kleuren voor deze feestdagen zijn veel goud, zwart, wit en beige, afgewerkt met studs of glitters. Het mag best een beetje hysterisch zijn deze kerst.

Om elf uur is het dan zover. Voor de deur staat een lange rij zenuwachtige winkeliers. De shopdrift is in hun twinkelende ogen af te lezen. Voor de deur staan alle personeelsleden van de Primark vestiging (zo’n 256 werknemers) met blauwe ballonnen en kleine ‘welkomstsnoepjes’. Nadat het blauwe lint door burgemeester Annemarie Jorritsma en Breege O’Donoghue is doorgeknipt, stormt de ongeduldige menigte naar binnen.

Met een grote vaart en blik op oneindig pakt iedereen een blauwe shoppingbag. Vol verwachting rennen ze van de truien naar de jeans en rechtdoor naar de winteraccessoires. De allernieuwste trend in deze collectie: Een dier op je hoofd. Mutsen, oorwarmers en sjaals met een dierengezicht. Lekker warm en zeer schattig! Wat we deze winter ook niet mogen missen: de kol. Met de kleuren bordeaux rood, okergeel en donkergroen is dit nog steeds het fashionitem wat het goed doet in de winter.

Klik hier om alle foto’s te zien!

Lees ook:Primark maakt Almere aantrekkelijk voor fashionista’s
Lees ook:Primark Almere gaat woensdag 12-12-12 open!
Lees ook:Derde NL Primark vestiging in Zaandam: 8 december opening
Lees ook:Primark Almere opent eind 2012
Lees ook:Opening Primark Arnhem

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>