Opening Primark Arnhem

Na lang wachten heeft dan ook Arnhem een Primark. De Primark is gevestigd in het oude Bijenkorf filiaal. De internationale modeketen opende vanochtend om 11 uur voor publiek haar deuren. Arnhem heeft het grootste Primark filiaal in Nederland. Buiten stond het rijendik en iets na elven liepen ook hier de eerste klanten vrolijk met hun Primark tasjes naar buiten.

 

 

De pers mocht om kwart over negen naar binnen voor de eerste rondleiding door de nieuwe winkel. De Primark in Arnhem heeft twee verdiepingen. Een begane grond en een eerste verdieping. Boven is de mannen-, home-, schoenen-, en kinderafdeling. Beneden is voor vrouwen. De collecties worden steeds uitgebreider liet de floormanager uit Zoetermeer weten. Er komen onder andere steeds meer accessoires bij.

De benedenverdieping met vrouwenkleding Een nieuwe speciale panty afdeling

Als je altijd gaten in je panty hebt, ben je bij de Primark op het goede adres. Er is namelijk een speciale panty afdeling in de winkel gemaakt. Daar vind je panty’s en sokjes in alle soorten en maten.

Ook sportapparaten zijn nu te koop bij Primark

Goed nieuws voor de fans van One Direction. De Primark heeft tegenwoordig pyjama’s en sokken met de gezichten van de boys van One Direction.

One Direction sokken

Arnhem is de 281ste Primark winkel in Europa. Een woordvoerder van Primark heeft laten weten dat ze trots zijn op de nieuwste winkel in de ‘fashion stad’ Arnhem. Er komen nog twee nieuwe winkels bij in Nederland. Voor het einde van 2014 wordt er nog een winkel geopend in Rotterdam Zuidplein en Den Haag.

Op Facebook.com/meiden.blog kun je alle foto’s van de collectie bekijken.

Lees ook:Primark in Arnhem! Opent waar nu Bijenkorf zit
Lees ook:Herfst 2014 waarschijnlijk opening Primark Den Haag
Lees ook:Opening Primark Zoetermeer op 23 oktober
Lees ook:Meidenblog was bij de opening van Primark Zoetermeer
Lees ook:Foto’s Primark Nijmegen: opening, winkel, collectie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>