Primark maakt Almere aantrekkelijk voor fashionista’s

Dit is het moment waar fashionista’s en koopjesjagers op hebben gewacht: vanochtend om 11 uur heeft de nieuwe Primark winkel in de Metropolestraat 11 in Almere haar deuren geopend.

In navolging van het succes van de drie winkels in Rotterdam, Hoofddorp en Zaandam, heeft Primark ervoor gekozen om de vierde, en grootste, winkel te openen in Almere. De winkel, met een oppervlakte van ruim 4.000 vierkante meter, biedt een grote variëteit aan mode voor mannen, vrouwen en kinderen en heeft daarnaast ook een selectie accessoires voor in huis. Het motto van Primark ‘Look Good, Pay Less’ geeft precies weer waar het Ierse modebedrijf voor staat.

Klik hier voor een foto-verslag.

Burgemeester Annemarie Jorritsma was aanwezig bij de officiële opening en gaf een korte toespraak. Net als Breege O’Donoghue, board member van Primark, is Annemarie Jorritsma verheugd met de opening: “Met deze nieuwe winkel is Almere niet alleen aantrekkelijker voor haar eigen inwoners, maar ook voor andere mensen uit de provincie Flevoland en zelfs aangrenzende provincies. En daarbij zijn we natuurlijk blij met de extra werkgelegenheid.”

In totaal werken er 256 mensen bij Primark Almere. Primark is erg blij met de nieuwe winkel in Flevoland: “Almere is een jonge, levendige stad met een moderne uitstraling en veel ambitie. Ik denk dat het een geweldige locatie is voor onze vierde Nederlandse vestiging en dat we de mensen veel te bieden hebben.”

Primark heeft 256 winkels in Europa. Al meer dan vier decennia staat het Ierse bedrijf voor aantrekkelijke mode voor gunstige prijzen.

Openingstijden en adresgegevens Primark Almere:

Primark Almere
Metropolestraat 11
1315 KK Almere
Tel: 036- 5303588

maandag: 11.00-18.30
dinsdag: 9.00-18.30
woensdag: 9.00-18.30
donderdag: 9.00-21.00
vrijdag: 9.00-18.30
zaterdag: 9.00-18.00
zondag: 12.00-17.00

Lees ook:Solliciteren voor baan bij Primark Almere
Lees ook:Primark Almere opent eind 2012
Lees ook:Primark Almere gaat woensdag 12-12-12 open!
Lees ook:Grootste Primark Nederland opent vandaag in Almere! (Live!)
Lees ook:Blogger @MeidenBlogNL bezoekt opening Primark Almere

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>