Nicky Minaj op 19 maart in Ziggodome

Voor alle fans van de Amerikaanse zangeres Nicki Minaj. Ze komt op donderdag 19 maart in het kader van “The Pinkprint Tour” naar de Ziggo Dome in Amsterdam. De kaartverkoop voor dit concert, waarbij niemand minder dan R&B-zanger Trey Songz de support act zal zijn, start op vrijdag 12 december om 09.00 uur via Ticketmaster Nederland.
Onder het label van Lil’Wayne Young Money Entertainment brengt Nicky Minaj haar liedjes uit. Haar nieuwe album ‘The Pinkprint’ waarop ook een duet met Beyonce te horen is, komt dit jaar nog uit.

Dat Nicki Minaj & Trey Songz samen garant staan voor een succes, hebben ze al eerder laten blijken met  het nummer ‘Bottoms Up’. Het is driemaal onderscheiden met een platinastatus. Samen in de studio smaakte blijkbaar naar meer, want onlangs bracht Songz i.s.m. Minaj de single + video ‘Touchin, Lovin’. Het samenwerken in de studio wordt in 2015 opgevolgd door een gezamenlijke tour, waarbij de twee popsterren op 19 maart te zien zijn in de Amsterdamse Ziggo Dome.

 

Lees ook:Nicki Minaj in American Idol; zij dankt carrière aan P. Diddy
Lees ook:Nicki Minaj-concert 15 oktober; kaartverkoop start morgen
Lees ook:Monki opent 16 maart in winkel in Utrecht
Lees ook:Opening #Primark Nijmegenop 31 maart op 11.00 uur
Lees ook:Shoppen met korting op National Glamour Day (23 maart!)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>