Shoppen met korting op National Glamour Day (23 maart!)

Glamour trapt het modeseizoen af op 23 maart, met de lente-editie van hét shopping event van Nederland. Dat deze keer niet alleen overdag maar ook ’s avonds en ’s nachts in het teken staat van fashion & style.

Op National Glamour Day viert Holland’s Biggest Fashion Magazine Glamour traditiegetrouw de mode. Lezeressen krijgen daarom op zaterdag 23 maart (op vertoon het aprilnummer van GLAMOUR) minimaal 20% korting bij meer dan 3100 winkels in Nederland en België. Een recordaantal! Een greep uit de toonaangevende winkels: H&M, Mango, Replay, Asos.com, Starbucks en Vero Moda. Bovendien reizen lezeressen dankzij NS ook deze editie met megakorting naar hun favoriete shopstad.

Nieuw: Day & Night!
Na het shoppen kunnen lezeressen deze editie voor het eerst ook met korting dineren in een restaurant en voordelig overnachten in een van de deelnemende hotels. Tot slot kan zij National Glamour Day & Night afsluiten bij een party-proof hotspot naar keuze waar ook de nodige extra’s geregeld zijn. Het enige wat nodig is om van alle kortingen en extraatjes te profiteren, is de nieuwste GLAMOUR.

Hoofdredacteur Sabine Geurten is ontzettend trots op deze editie: “Het vernieuwde concept voor National Glamour Day staat als een huis. Door te shoppen, dineren én overnachten met een fikse korting is geven we onze lezeressen een super glamourous experience! Een betere kick-off van de lente kan ik me niet wensen.”

Lees ook:Glamour trapt modeseizoen af met Bas Kosters
Lees ook:Shoppen met korting tijdens shopUp fashion sale Groningen
Lees ook:Davidoff en National Georgraphic #lovetheocean groot succes
Lees ook:Glamour zoekt beautyvlogger (20-35 jaar)
Lees ook:Opening #Primark Nijmegenop 31 maart op 11.00 uur

1 Reacties // Reageer

One thought on “Shoppen met korting op National Glamour Day (23 maart!)

  1. Annemie Wouters

    Op 23 maart waren wij in Den Haag met de Glamour voor de koring van 20% in de winkels met het vignet. Bij de Glamour was tevens een boekje van Mango bijgesloten. Wij dachten met 3 dames , oh mooi dan gaan wij naar Mango en gaan wij alle 3 voor een leren jasje de wij gezien hadden in het boekje van de nieuwe collectie. Groot was de verbazing dat de leren jasjes niet in de winkel waren. Toen ben ik gaan vragen waar duurdere jasjes waren en dat wij wilde profiteren van de 20% korting. De manager van de zaak zei tegen de verkoopster dat de leren jassen allemaal uit de winkel waren verwijderd en als de actie voorbij was kwamen de jassen weer terug in de winkel.Wij konden dus niet profiteren van de 20% korting, wat een misleidende actie!!!!!!!!!!! kom je helemaal uit Maastricht en wordt je in Den Haag bij Mango bedonderd!! waardeloze actie van Mango!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>