Ontdek Glow Collection van Kardashian zussen

kardashian_glowDe zussen Kourtney, Kim en Khloé Kardashian zijn onder andere bekend geworden dankzij hun eigen realityserie. Maar tegenwoordig hebben ze ook een zelfbruiningslijn genaamd ‘Kardashian Glow Collection’. Of je er nu stralend uit wil zien op het strand, in de bar of gewoon als je naar de bioscoop gaat. De nieuwe producten zorgen ervoor dat je altijd een mooie bruine huid hebt. De Kardashian lijn bestaat uit een: Natural Bronzer, Glow Dark Bronzer, Glow Intensifier Deluxe en Glow Tan Extender. Chantal Bolleman test deze twee producten.

De producten hebben een erg mooie verpakking. Het ziet er erg zomers en vrolijk uit. Ik test de Natural Bronzer en de Glow Tan Extender. De flacons zijn groot van formaat maar erg handig in gebruik. De Natural Bronzer is gemakkelijk aan te brengen omdat de fles een handige knijpverpakking heeft. De crème is lichtbruin van kleur maar zodra je het opdoet zie je er niks meer van. Het is een soort gel die meteen in je huid trekt. Erg handig en het laat geen lelijke strepen achter, zoals bij veel zelfbruiningsproducten. De geur is lekker, lichtzoet met een vleugje citrusvruchten. Voordat je in de zon of onder de zonnebank gaat breng je de crème royaal aan op je huid. Let wel, het is geen lotion met uv-straling, dus het beschermt niet tegen de zon. Ik kan met zekerheid zeggen dat het product werkt zoals het belooft. Na het product een paar keer gebruikt te hebben is mijn huid aanzienlijk bruiner en heeft het een mooie gloed gekregen.

De Kardashian Glow Tan Extender zorgt ervoor dat de bruine kleur langer mooi blijft. Ook dit product ruikt erg lekker en is makkelijk aan te brengen op je huid, dankzij het bijgevoegde pompje. De voedende oliën in de crème zorgen ervoor dat je huid zacht aanvoelt en de bruine kleur langer mooi blijft. De lotion trekt meteen in mijn huid en plakt niet. Mijn huid is na een week nog steeds glanzend en de bruine kleur zit er nog steeds op zoals het was.

De nieuwe Kardashian producten zijn erg fijn in gebruik. Mijn huid straalt en voelt zacht aan. Bijkomend voordeel is dat de producten gluten- en parabeenvrij zijn. De producten kunnen dus ook gebruikt worden door mensen met een zeer gevoelige huid.

Tekst: Chantal Bolleman

KG-Tan-Extender-500x500

 

 

Lees ook:Meidenblog test Alpha Beta Glow Pad
Lees ook:Meidenblog test Oriflame’s Silk Beauty Sun Glow producten
Lees ook:Meiden.blog.nl leest boek van zussen Crispijn
Lees ook:Voor alle zussen van Nederland: Het Zussenboek
Lees ook:Nieuw NYC Smooth collection

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>