Voor alle zussen van Nederland: Het Zussenboek

Er zijn maar weinig mensen ter wereld die jou beter kennen dan zij. En hoewel je haar vroeger ongetwijfeld wel eens een klein beetje achter het behang kon plakken, nu kan je echt niet meer zonder haar: je zus. Je kunt met haar lachen en zingen, dansen, huilen en praten. Jullie begrijpen elkaar. Een band die er altijd is geweest en nooit zal verdwijnen. Voor alle zussen van Nederland, jong en oud, is er nu Het Zussenboek.

Een boek waarin je voor je zus jullie bijzondere relatie vastlegt. Je vertelt over haar, over hoe je haar ziet, wat je in haar bewondert en hoe ze als kind was. Je vertelt over jezelf, en uiteraard over jullie samen. Mooie gedeelde herinneringen, maar ook waarover jullie wel eens botsen. Over wat jullie samen nog moeten doen en wat jullie gezamenlijke eigenschappen en gewoontes zijn. Leg het allemaal vast in Het Zussenboek. Heel eenvoudig dankzij de handige voorgedrukte vragen, welke allen ook aan te passen zijn. Samen met foto’s van vroeger en nu is je boek compleet. Een geweldig cadeau voor je zus. En vraag haar ook een boek voor jou te maken.

Het Zussenboek kan vanaf € 12,50 per boek online gemaakt worden op www.belmondo.nl en wordt binnen 3 werkdagen thuis bezorgd. Wat ons betreft een leuk cadeau voor de feestdagen.

Lees ook:Meiden.blog.nl leest boek van zussen Crispijn
Lees ook:Ontdek Glow Collection van Kardashian zussen
Lees ook:Heb jij het mooiste haar van Nederland? Win fotoshoot!
Lees ook:Sisley: deze zomer voor alle meiden
Lees ook:Klaar voor alle zomerfestivals met Bristol

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>