Nieuw NYC Smooth collection

Het make-up merk NYC heeft geweldige make-up en is ook nog eens super betaalbaar. Dat is toch wat we willen? De nieuwe collectie van NYC smooth is naturel en erg fijn in gebruik. Als je ‘s ochtends haast hebt dan heb je niet altijd zin om nog heel veel aan jezelf te moeten doen. Deze nieuwe make-up lijn is daar de ultieme oplossing voor.

Waarmee laat jij je huid stralen en er perfect uitzien? Wat je ook wilt een flawless huid is een absolute must, aldus NYC. Een perfecte huid vind iedereen toch fijn. Hieronder lees je alles over de nieuwe make-up en zie je de voordelen. Deze week zullen alle producten van NYC per stuk  gereviewd worden. Je kunt dus alles lezen over de werking en eigenschappen.

De poeder dekt oneffenheden en egaliseert de huid. met een matte finish. Doordat er in het doosje een spiegeltje en kussentje zit kun je heel makkelijk je mak-up aanbrengen. Je krijgt zo een egale huid en look. Deze week zal de review van het product online zijn.  BB creams zijn inmiddels mijn favoriet. Deze van NYC vervaagt imperfecties, verzacht en egaliseert je huid en geeft het een mooie glans. Het is in twee tinten verkrijgbaar. Erg fijn dus als jouw huid wat lichter of juist wat donkerder wordt in de zomer. Daarnaast geeft het een extra fleurig effect in je gezicht.

Ook zo’n fan van lippenstift? Dan is deze echt iets voor jou. Verkrijgbaar in drie kleuren. De lippenstift blijft lang zitten en geeft een dieprode kleur. De lippenstift mat blijft ongeveer 6 uur zitten. Dat klopt helemaal. Ik heb al wat verklapt, want dit is het eerste dat ik getest heb. Ik houd namelijk van lippenstift.

Wil jij dat je lippenstift goed blijft zitten. Gebruik dan deze perfect lip primer. Hierdoor blijven je lippen mooi vol. Deze primer legt de basis voor fluweelzachte lippen.

Deze week zijn alle producten gereviewd en kun je er alles over lezen.

 

 

 

Lees ook:Review: make-up NYC
Lees ook:NYC Cityproof collectie
Lees ook:Review Sally Hansen Bridal collection
Lees ook:NYC All Day Long; foundation blijft veertien uur zitten
Lees ook:Ontdek Glow Collection van Kardashian zussen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>