Heerlijke zomergeuren van ESCADA

Elk jaar verlang je weer naar de zomer, wanneer je kunt doen en dragen wat je wilt en weer een heerlijke nieuwe lente- of zomergeur kunt dragen! Dit jaar viert ESCADA het 20-jarige bestaan van een beroemd geworden traditie, namelijk dat het ieder lente-/zomerseizoen een uitdagende en unieke limited edition geur uitbrengt. Ter viering van dit bijzondere jaar, brengt ESCADA dit voorjaar de meest geliefde parfums van de afgelopen 20 jaar opnieuw uit: drie geuren die je onmiddellijk in een ultieme zomerstemming brengen.

De bekende ESCADA Limited Edition geurenserie voor lente en zomer begon met de introductie van Chiffon Sorbet, een parfum dat geïnspireerd was op de lente- en zomermodecollectie van ESCADA. Het uitbrengen van een seizoensgebonden parfum was de start van een serie limited editions die is uitgegroeid tot een van de meest succesvolle geurenlijnen in de mondiale parfumindustrie. Bovendien was dit het begin van een trend die door de meerderheid van ‘s werelds meest prestigieuze mode- en parfumhuizen is overgenomen.

De geuren
De drie opnieuw uitgebrachte ESCADA Limited Edition lente- en zomergeuren, Sexy Graffiti, Rock’in Rio en Island Kiss, geven je meteen dat zomerse gevoel dat hoort bij New York, Rio de Janeiro en de Caribische eilanden! Elke geur neemt je mee op een sensuele ontdekkingsreis via een heerlijke mix van frisse, fruitige bloemennoten, die onmiddellijk dat gevoel van sexy, zomerse fun oproepen.

Sexy Graffiti – is geïnspireerd op het magische zomermoment wanneer de avondzon in New York plaatsmaakt voor een partysfeer vol FUN, waarin spannende cocktails worden geschonken, de juiste muziek wordt gedraaid en mooie mensen hippe clubs bezoeken. De muziek roept de juiste stemming op: het haalt je uit de drukte van de stad en neemt je mee naar verre oorden. Je geniet van deze partysfeer en van het effect van de ondergaande zon op de stad om je heen. Je geeft je helemaal over aan dat zalige gevoel en deze avond zal voor altijd in je geheugen gegrift staan als puur plezier.

Sexy Graffiti is een lichte, draagbare bloemengeur met een hoofdrol voor rood fruit. De topnoten bestaan uit een fruitige combinatie van wilde aardbeien en frambozen, die lekker fris blijven door de toevoeging van grapefruit en een vleugje munt. Het vrolijke hart van de geur wordt gevormd door lelietjes-van-dalen, rode pioenroos en viooltjes, terwijl de basis diepte en structuur aan het parfum geeft met kasjmier, vanille en muskus.

Rock’in Rio – is geïnspireerd op de ultieme vakantiecocktail: de piña colada. Denk aan een levendig glamourcafé aan een van de promenades langs het strand van Rio: mooie, gebruinde mensen bewonderen elkaar om hun looks en kleurrijke outfits. Op de achtergrond hoor je zachtjes de bekende Braziliaanse sambaritmes, die luider worden naarmate de avond vordert. De hitte van de dag maakt geleidelijk plaats voor de ware intensiteit van Rio en de belofte van een zomer vervuld van glamour en passie.

Rock’in Rio, een superfruitige, jonge geur, heeft een friszoet en fruitig karakter door de combinatie van tropische kokosnoot en ananas. Dit maakt het een unieke geur in de lente-/zomercollectie. Topnoten van mandarijn en papaja geven het parfum een frisse, tropische uitstraling en brengen de geuren van Rio tot leven. Zoete hartnoten van suikerriet en perzik maken van Rock’in Rio een typische Escada-geur. De basis van de geur bestaat uit een sexy en uitgekiende mix van zacht en crèmeachtig sandelhout en muskus. Samen zorgen deze ingrediënten ervoor dat je huid urenlang zacht blijft aanvoelen.

Island Kiss is geïnspireerd op de heerlijk lome dagen aan het strand van een Caribisch eiland, waarbij alles mag en niks moet. Het water rolt zachtjes aan op het strand en de zon creëert mooie lichtschakeringen op de oceaan. De strandtent begint vol te stromen, terwijl de DJ een relaxte sfeer neerzet met heerlijke zomerse klanken die passen bij het ritme van de golven. Je geniet van de adembenemende kleurenpracht van de ondergaande zon en de fantastische, ontspannen sfeer. Dit moment staat voor altijd in je geheugen gegrift.

Island Kiss is een warm, hedendaags en fruitig bloemenparfum dat, met een mix van tropisch rood fruit en oosterse bloemennoten, precies uitstraalt waar de Limited Edition zomergeuren voor staan. De topnoten, bestaande uit een trio van sinaasappel, passiebloem en mango, bieden een mix van zoete, tropische passie, die extra pit krijgt door een vleugje frisse citrusnoten. De hartnoten van magnolia en sappige perzik geven de geur een intense warmte, terwijl de basis wordt gevormd door het bekende rode fruit van ESCADA, gemengd met zwoele houtnoten en muskus, die het parfum nog meer passie geven.

“Ter viering van 20 jaar Limited Edition lente- en zomergeuren, wilde ESCADA de geuren die sommige ESCADA-vrouwen hun beste zomerherinneringen hebben bezorgd, opnieuw uitbrengen. Deze geuren zijn er om terug te denken aan de fijne momenten in je leven en om je mee te voeren naar plekken van puur geluk. Onze geuren zijn kleurrijk en fruitig, ze moeten een glimlach op je gezicht toveren, net als wanneer je denkt aan je mooiste zomerherinneringen”, aldus Will Andrews, P&G Fragrance Creation Team expert.

De verpakking van de nieuwe ESCADA Limited Edition lente- en zomerheruitgaven heeft een make-over ondergaan. Toch past ook het ontwerp van de nieuwe versie perfect bij de designontwikkeling van deze fashiongeur. De stijlvolle, moderne flacons hebben ronde vormen en een slanke RVS-dop met daarop het ESCADA-logo. Elke flacon is voorzien van een roze lint met een bedeltje. Wat de flacons onderscheidt is het levendige en zomerse kleurenpalet: elke editie heeft haar eigen kleur. Van de flamboyante roze cocktailtinten van New York tot de oranje tinten van de tropische zon van Rio en de diepe blauwtinten die doen denken aan de Caribische Zee. De kleuren verwijzen ook naar de ingrediënten van de verschillende geuren.

Dit verleidelijke ontwerp wordt nog verder versterkt door het doosje, waarop een opvallende illustratie is aangebracht van een glamourvrouw in een zwart silhouet met simpele, strakke lijnen en (strand)kleding die de inspiratie voor de geur weerspiegelt: een cocktailjurk voor Sexy Graffiti, een strandoutfit voor Island Kiss en een flitsend badpak voor Rock’in Rio. ESCADA is al jarenlang toonaangevend in de trend van geïllustreerde verpakkingen. ESCADA was het eerste mode- en parfumhuis dat illustraties introduceerde als kenmerk van de verpakking van de Limited Edition geur Island Kiss in 2004.

Lees ook:Heerlijke cupcake, zonder calorieën!
Lees ook:My little Chloé van Chloé parfum
Lees ook:Essence brengt design editions van nagellakremover
Lees ook:Nieuw geurtje van Essence: Like a jump in the pool
Lees ook:Zomerse make-uplook van LOOkX

1 Reacties // Reageer

One thought on “Heerlijke zomergeuren van ESCADA

  1. Wendy Pasveer

    Mooi Artikel, waar alles in een keer duidelijk is :-)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>