My little Chloé van Chloé parfum

Het bekende parfummerk Chloé komt met een nieuwe variant op de oorspronkelijk fles. Chloé fleurt het zomerseizoen op met my little chloés, een limited edition collectie met drie chloé geuren uit de signatuurlijn in handige 20 ml flacons: chloé eau de parfum, roses de chloé en l’eau de chloé. Super cute. Daarnaast heeft het ook nog een super vrolijke en zomerse kleuren. Roze, mintgroen en lichtgeel.

de collectie, die op bijzondere wijze in de winkels gepresenteerd wordt, verwijst dit jaar naar de mooieste tuinen van parijs: de jardin du luxemburg en de jardin des tuileries. deze groene paradijsjes in de wereldstad weerspiegelen dezelfde spirit als chloé: authenticiteit, vrijheid en elegantie. Elke chloé geur uit de signatuurlijn bevat een andere facet van de roos, dé iconische bloem van het huis chloé. Sensueel en poederig in chloé eau de parfum, teder en fris in roses de chloé en luchtig en vrolijk door het rozenwater in l’eau de chloé. De my little chloés zijn vanaf eind april 2015 verkrijgbaar bij selectieve parfumerieën en warenhuizen.

Lees ook:Meiden.blog.nl ruikt aan nieuwe geur Chloé
Lees ook:Chloé Leenheer: “In acteren kan ik meer emoties kwijt”
Lees ook:Carrie (SATC): ‘I like my money right where I can see it… hanging in my closet’
Lees ook:Meiden.blog.nl test Lancaster Summer Splash parfum
Lees ook:Lara Stone gezicht van Calvin Klein parfum euphoria

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>