Zomerse make-uplook van LOOkX

Van runway naar wearable way… met de LOOkX Make-up Trendcollectie Spring-Summer 2012 is de vertaalslag zo gemaakt. Deze zomer staan twee prachtige nieuwe looks op het programma met bijbehorende aanbrengtechnieken. Bereid je voor op een gloss die de eigen liptint versterkt, een poolproof mascara, en nog veel meer moois. Happy summer!

Look 1: Aqua Power
Tintelfrisse mix van helderblauw en pastelpaars. Draag ‘m bij: Skinny (coloured) jeans, one pieces zoals de jumpsuit en jumpshorts, en ton-sûr-ton wittinten.

Ogen, krijgen opslag een Ibiza vibe van de limited Edition Eyeshadows in Aqua en Purplepink. Breng ze stevig aan aan de vooravond van een lange, zwoele zomernacht, of met de LOOkX Blender Brush voor een subtiele daylook. De winterse eyelinertrend zomert vrolijk door,dus zet er gerust een streepje eyeliner of oogpotlood onder.

Teint, leeft op van de LOOkX Sun Powder vol goudpigmenten. Strijk hem voor een net echte sunkissed gloed over de gedeelten die het eerst ‘zon pakken’ (neusbrug, voorhoofd, kin), en zet de jukbeenderen wat meer aan ter vervanging van een blush. Een SPF van maar liefst 20 beschermt je huid de hele dag tegen UV-schade.

Lippen, glinsteren je tegemoet met de limited edition High Shine Pigmentation Rose Gloss. De formule versterkt de natuurlijke kleur van je lippen en kan dus prima individueel worden aangebracht. Voor wie meer kleur wil is daar ook de nieuwe hydraterende lipstick Happypink.

Look 2: Earth & Nature
Een sprookje in lime, stonegrijs en rozenblaadjes roze. Draag ‘m bij: Soepele jurkjes van verwassen stof, losvallende tops, korte rokjes en shorts, en gebloemde blouses

Ogen, worden helemaal omlijst met de limited edition Eyeshadow in Lime of Greypink. Breng droog aan voor een zacht kleureffect, of vochtig om de tint extra te laten spreken. Een zacht vervaagde eyeliner, een kleuraccent in de binnenste ooghoeken (Lime of Greypink, of Aqua of Purplepink uit de Aqua Power look) en twee lagen Waterproof Mascara zorgen voor een faboulous finish.

Lippen, gaan sexy glanzen van de limited edition High Shine Peach Gloss. Net als de Rose versie uit de Aqua Power look, weet deze gloss de natuurlijke kleur van je eigen lippen naar boven te halen. Nieuw is ook de lipstick Orangefruit met vochtvasthoudende ingrediënten en verzorgende vitamine E.

Ga voor meer informatie naar www.lookx.com.

Lees ook:Ontdek de nieuwste make-upcollectie van LOOkX
Lees ook:Ontdek de make-up kwasten van LOOkX
Lees ook:LOOkX look: Velvet Fashion Look (make-up tips!)
Lees ook:Zomerse Color Rush met make-up van NYC
Lees ook:Zomerse make-up kleurtjes van MAC

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>