Net als Romeo & Julia

Ieder jaar is het weer een moeilijke opgaaf om voor de liefde van je leven, je beste vriendin, of een lieve vader of moeder, een leuk of origineel cadeautje te verzinnen op die ene speciale dag: Valentijn. Een bos rozen, een lief smsje, een ketting, een ringetje of een heerlijke fles parfum, dat kennen we nu allemaal wel. Maar waar is de onuitwisbare charme en die heerlijke ouderwetse romantiek van een handgeschreven brief gebleven?

Brief voor je Lief is een nieuw concept waarbij je originele, handgeschreven brieven kan bestellen. Geen standaard smsje of een saai emailbericht, maar een oprechte en hartverwarmende liefdesbrief. Wie verwacht tegenwoordig nog een romantische liefdesverklaring op papier?! Met Brief voor je Lief klim je in je digitale pen en heb je de keuze uit verschillende inspiratiebrieven. ‘Roosjes zijn rood, viooltjes zijn blauw…’ met een moderne twist of schrijf zelf een originele, maar liefdevolle brief voor de liefde van je leven, een lieve vriend of familielid.

Je hebt de keuze uit dertig verschillende handschriften met de optie om een kleine gift toe te voegen. Armbandjes, een bioscoopbon, echte rozenblaadjes, hartjes of een polaroidfoto van jou en je geliefde samen, met als finishing touch jouw favoriete parfum op de brief. Met de hartverwarmende brieven van Brief voor je Lief komt de hopeloze romanticus die in jou schuilt weer naar boven en ben je een ware Romeo of Julia. Niets is toch immers zo leuk als een handgeschreven brief van je lief, moeder, vriendin, dochter, vader, zoon?

Een handgeschreven brief is verkrijgbaar vanaf € 2,95 inclusief verzendkosten.

Lees ook:Roel van Velzen stopt – net als Nick & Simon – met The Voice
Lees ook:Bijna net zo mooi als Whitney
Lees ook:Martin Garrix wil net zo bekend worden als Tiësto
Lees ook:Lui, maar stylish op de bank net als celebs
Lees ook:Maffe Marathon Bijenkorf: net als in de film, maar dan echt

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>