Juliet Childs: acht jaar en al een rockheld

De achtjarige Juliet Childs uit Brisbane, Australie is een ware rockheld. Op YouTube wordt haar eerste heavy mettalliedje over haar teckel en tropische vissen miljoenen keren bekeken. Kennen jullie haar al?

Lees ook:Win jaar lang gratis schoenen en een Mini
Lees ook:Wat zou jij doen als je acht miljoen wint!
Lees ook:Huis van Belle voor christelijke tienermeiden een jaar online
Lees ook:Justin Bieber heeft al een SpiritHood, jij ook?
Lees ook:Facebookmoord: vijf jaar cel en tbs geëist tegen Polly W.

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Juliet Childs: acht jaar en al een rockheld

  1. Chella

    Miljoenen keren bekeken op Youtube? Wat een onzin!!! Er is een echte rock- en popheld die op haar 6e al miljoenen hits had op Youtube en momenteel de half miljard (500.000.000) is gepasseerd. en dat ebkel op youtube. Op haar 7e had ze zelfs de nr 1 positie bereikt in de belangrijkste chart ter wereld de US Bilboard Hot 100 Single Chart.Een meisje dat hele stadions vult met haar optredens. Een meisje dat op haar 7e al voor honderden miljoenen kijkers optrad in de grootste tv shows ter wereld. Een meisje dat wereldwijd bekender is dan Justin Bieber. Dit nu 11 jarige brak en breekt wereldrecord na wereldrecord. Dit meisje heet Connie Talbot. Zoek op Youtube met de woorden -Connie Talbot – - Connie Talbot news – of met – Connie Talbot Young Voices

      /   Reply  / 
    1. Patricia de Ryck Auteur

      Hey Chella, het is misschien niet te bedenken als je Juliet Child bezig hoort, maar haar filmpje is echt al zo vaak bekeken.

        /   Reply  / 
      1. Chella

        Patricia, ik denk dat je erg in de war bent met Julia Child. Want als je op Youtube Juliet Childs intypt krijg je maar een paar filmpjes van dat meisje met bij elkaar nog geen 40.000 (note: 1 miljoen is minstens 35 zoveel) views. Je krijgt dan vooral filmpjes van Julia Child te zien.
        Dit is de zoekoptie met Juliet Childs
        http://www.youtube.com/results?search_query=Juliet+Childs&oq=Juliet+Childs&aq=f&aqi=&aql=&gs_sm=12&gs_upl=0l0l0l69201l0l0l0l0l0l0l0l0ll0l0
        Die Connie Talbot heeft met een Adele Cover Rolling In The Deep elke 8 dagen een miljoen views. En dan heb ik het nog niet eens over haar andere filmpjes op Youtube. 3 van haar filmpjes zijn bij elkaar al goed voor meer dan tweehonderdmiljoen (200.000.000) views. Dus als we het toch over een Rockheld hebben, dan is het Connie Talbot wel. Zij bracht o.a. Bob Marley en Whitney Houston terug in de wereldwijde spotiights door nummers van hun te zingen, welke dan ook in de top van de meest belanfgrijke hitlijsten kwamen te staan, zij was toen nog slechts 7 jaar oud. Zij was ook binnen 1 jaar naar China gehaald voor de grootste tv-shows ter wereld, welke bij elkaar opgetelt meer dan 2 miljard (2.000.000.000) keer beken zijn (ook wereldwijd o,
        .a. door satelite en internet-tv)
        Maar Patricia, als jij mij aan kunt tonen dat die zogenaamde Rockheld van jou ook miljoenen bezoekers trekt op Youtube, zal ik in vervolg aardiger gaan schrijven hier op dit blog.
        Youtube: Connie Talbot en of Connie Talbot News
        Chella

          /   Reply  / 
        1. Patricia de Ryck Auteur

          Het filmpje dat ik op mijn pagina heb geplaatst (zie hierboven) is maar liefst 21.326.030 keer bekeken. Niet zoveel als Connie Talbot (daar hoor je mij ook niet over), maar voor zo’n schreeuw-filmpje is het toch een hoop, haha.

            /   Reply  / 
          1. Patricia de Ryck Auteur

            Ontdek trouwens waar de verwarring vandaan komt, als je inderdaad op haar naam zoekt dan krijg je filmpjes die minder vaak zijn bekeken. Die hebben alleen het oorspronkelijke filmpje ook op hun pagina gezet.

              /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>