Justin Bieber heeft al een SpiritHood, jij ook?

Justin Bieber heeft al een SpiritHood, maar ook jij kunt deze winter de show stelen met een husky, grizzlybeer, sneeuluipaard of wolf op je hoofd. Kies de eigenschappen van het dier in je dat bij jou past een maak er een spannende winter van!

Met de kracht van de husky, maak je jezelf onweerstaanbaar in de sneeuw. De wolf is zeer gelieft bij mannen, ook op het ijs. Andere nieuwe modellen zijn de Red Fox Trapper, Red Fox sjaal en havik sjaal. Kijk gauw op Spirithood.nl en kies de hood die bij je past.

www.spirithood.nl

Lees ook:SpiritHood: muts, sjaal en wanten in dierenvorm
Lees ook:Justin Bieber heeft ruzie met zijn buren
Lees ook:Groot probleem voor Justin Bieber; hij heeft vliegangst!
Lees ook:Justin Bieber heeft meer Twitter volgers dan Lady Gaga
Lees ook:Justin Bieber wil een grappige vriendin

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>