Primania primark

Heb jij een geweldig item, sieraad of schoenen gescoord bij de Primark maar weet je niet helemaal hoe je dit moet combineren? Dan heeft de Primark nu een oplossing voor je. Namelijk Primania. Hier kun je jouw kledingfoto uploaden en zo ideeën uitwisselen om jouw kledingstuk te stijlen.
Primania is een onderdeel van de Primark website. Je kunt alle looks van iedereen bekijken, beoordelen en delen. Zo heb je altijd ideeën om jouw Primark kledingstuk aan te kleden. Je kunt je eigen stijl er ook opzetten en daarnaast worden  er iedere week fashionfoto’s geplaatst op Facebook.  Show your looks.

 

Lees ook:Opening Primark Arnhem
Lees ook:Primark Almere gaat woensdag 12-12-12 open!
Lees ook:Primark Plein44 Nijmegen vandaag geopend
Lees ook:Primark Eindhoven vandaag geopend!
Lees ook:Nieuwe Primark winkel in Enschede

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>