Blutsgeschwister zet weer een bijzondere collectie neer

Bij het zien van deze outfits heb je direct Wales in de jaren twintig op je netvlies. Mr. Bean move over! Dit is het Wales van vroeger met het luxe Manor House als basis, inclusief de oogverblindende rozentuin. Een ietwat klassieke trenchcoat in een onvervalste tartanruit, een korte Schotse ruit broek met leren bretels, parka’s, brave kostschooljurkjes maar ook jurkjes met petticoat en geïnspireerd op rozenprints.

En zelfs boudoir-achtige schattige jurkjes versus hooggesloten blouses met een strik, vastgezet met een corsage of broche en gedragen met superstrakke paardrijbroeken. Rozenprints en tartanruiten worden met elkaar gecombineerd als nieuwste printmix. Wees maar niet bang! Experimenteren mag. En okergeel met bruin is hét nieuwe fashion statement, aangevuld met groen, bruin, rood en blauw.

Lees ook:Blutsgeschwister maakt simpel schortje gewild fashion item
Lees ook:Jeans weer volop aanwezig in collectie New Look
Lees ook:Creëer zelf een sieraad met bijzondere boodschap
Lees ook:Voor meiden met een maatje weer die van fashion houden
Lees ook:Blutsgeschwister lanceert kledinglijn in American style

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>