Blutsgeschwister lanceert kledinglijn in American style

‘American Sophisticated’ is de nieuwste lijn van het originele Duitse kledingmerk Blutsgeschwister. Met een knipoog naar het verleden, inclusief een hedendaags modesausje. De nieuwe collectie laat de roerige fifties herleven.

De hoofdrol is weggelegd voor ‘little rich Miss America’ die op high school het gesprek van de dag is. Als daddy’s lieveling krijgt ze alles voor elkaar en staat ze als uiterst charmant te boek. Met haar opvallende kledingstijl doet ze daar nog een schepje bovenop. Ze leeft haar ‘American dream’ in tennis court outfits, van rokje tot en met jasje en paardrij- of cricket kleding. De kleuren van petit-fours komen aan bod in retro items zoals lollipop fifties jurkjes, petticoats, haltertops, hotpants in rollerskate look en getailleerde trenchcoats. Leve de pasteltinten!

Maar ook Jackie ‘O is back met rechte broeken en strakke pakjes. Zelfs de sailorlook in rood/wit/blauw komt aan bod, met matrozenkragen, beach shorts en sailor ballerina dresses. Ook de kleuren geel, groen, paars en mint zijn volop aanwezig in haltertops, trenchcoats en rock’n roll jurkjes.

Lees ook:Nicki Minaj in American Idol; zij dankt carrière aan P. Diddy
Lees ook:Ken jij American Honey al…
Lees ook:Mariah Carey in jury American Idol
Lees ook:Blutsgeschwister maakt simpel schortje gewild fashion item
Lees ook:Jongeren maken eigen kledinglijn

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>