Geld verdienen op de markt in IJ-hallen Amsterdam

Afgelopen weekend was er een markt in de IJ-hallen in Amsterdam. Redacteur Tessa verkocht haar vintage-kleding en deed verslag speciaal voor meiden.blog. Ook jullie kunnen elke maand kleding (ver)kopen op deze markt. Zo maak je heel wat mensen blij met kleding voor lage prijsjes. Makkelijk geld verdienen toch?!

Er zijn vaker van dit soort evenementen waar je oude kleding kunt verkopen. Je hoeft alleen maar een standje te huren en dan kun je er de hele dag staan. Een easy peasy manier om geld te verdienen met rotzooi waar jij niks meer mee doet, maar anderen misschien heel blij van worden. Heb je geen zin om zelf te verkopen maar wel zin om te shoppen? De entree is meestal erg goedkoop, dus zo heb jij weer een goed excuus om met je moeder, zusje of vriendin te gaan shoppen. Op www.meukisleuk.nl kun je de meest recente evenementen vinden. Hieronder kun je lezen wat je kunt verwachten op zo’n evenement.

Om 8 uur ’s ochtends stonden we onze kleding al uit te stallen op de kraam. Omdat dit voor ons de eerste keer was wisten wij totaal niet wat we konden verwachten van de prijzen en de bezoekers. Bijzonder volk kwam al voor openingstijd (gratis) naar binnen om de eerste merkkleding en schoenen voor een paar euro’s over te kopen. Zij vulden hun grote trolleys tot de nok vol. Verder kwamen er vooral veel Ghanesen, arme gezinnen, verzamelaars, tokkies maar ook hele hippe meiden! In het begin hoop je nog €7,50 voor een mooi spijkerjasje of pumps te kunnen krijgen, maar helaas was al snel te merken dat die prijzen niet getolereerd werden. In het begin is het nog moeilijk om dingen voor 1 of 2 euro weg te geven, maar al snel geeft het een fijn gevoel. Je staat er niet voor niks en je wil het liefst alles kwijt. Met het uur gingen onze prijzen dan ook omlaag.

Ook bijzonder is dat de ordinairste merktassen van 10 jaar geleden, zoals Guess, zo’n glimmende met zilveren gespen weet je wel, daar de meeste animo voor is. Je kan daar dan ook het meeste geld aan verdienen. Merkkleding is enorm in trek op dit soort markten. Mocht je dus zelf een keer van plan zijn om op een markt te staan, neem vooral je oude merkkleding mee want dan haal je nog een prima bedrag op ook.

Het was een geslaagde dag. Ik ben nu heel wat kleding armer en 60 euro rijker en ik ben er heel blij mee! Tijd dus om weer lekker te shoppen…

Door: Tessa Liebrand

Lees ook:Jumbo-bh op de markt
Lees ook:Goedkope vintage te koop dit weekend in Amsterdam!
Lees ook:Geld voor het oprapen op snelweg
Lees ook:Meidenblog ontmoet Khloé Kardashian tijdens haar bezoek aan de Bijenkorf in Amsterdam
Lees ook:Pluk de Nacht in Amsterdam, Den Haag en Arnhem

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>