Goedkope vintage te koop dit weekend in Amsterdam!

Als je denkt aan ‘vlooienmarkt’ denk je misschien aan een markt vol met muffe oude kleding, geel uitgeslagen boeken en meubels die alleen geschikt zijn voor je opa en oma, maar dat is het niet.. Juist de echte modemeisjes vinden hier de mooiste en uniekste vintage voor de laagste prijzen. Ook jij kunt daar dit weekend van genieten in de IJ-hallen in Amsterdam. 

 

 

[Tessa Liebrand, 23-jarige communicatiestudente gaat aankomende tijd helpen met stukjes schrijven. Dit weekend staat ze in de IJ-hallen en deze week kun je haar belevenissen vinden over dit evenement. Tessa is  bijna afgestudeerd in de communicatie en is dol op schrijven. Verder woont ze in Amsterdam en ze houdt van socializen, mensen-kijken en fotograferen.]

Aanstaand weekend vindt weer de maandelijkse Vlooienmarkt in de IJ-hallen plaats in Amsterdam. Modemeisjes kunnen zich hier heerlijk uitleven, want mode hoeft niet duur te zijn. Je moet goed snuffelen maar reken maar dat je met genoeg kleding thuiskomt. Niet alleen kleding is te koop maar eigenlijk alles wat je maar kunt bedenken, zoals servies, sieraden, schoenen, meubels, schilderijen enzovoort. Een Entreekaartje kost €4,50, daarna kun je de hele dag lekker rondlopen.

Ikzelf ben altijd veel met mode bezig en heb een kast vol met kleding. Helaas is deze kast zo vol dat ik met pijn in mijn hart veel kleding moet wegdoen. Goed moment dus om dit weekend ook mijn kleding te verkopen. Zo krijg ik weer plaats en (wat) geld om mijn garderobe aan te vullen. Komen jullie een kijkje nemen? Je kunt ook elke maand een kraam reserveren om je eigen kleding te verkopen. Kijk dan even op: www.ijhallen.nl.

Algemene informatie:
Wat: Vlooienmarkt in de IJ-hallen Waar: Neveritaweg 15 in Amsterdam
Wanneer: 4&5 oktober van 09:00 tot 16:30

Tessa Liebrand 

Lees ook:Essence trend edition Vintage district half februari te koop
Lees ook:Adele in juli in Madame Tussauds Amsterdam te bewonderen
Lees ook:Vintage, oud in een modern jasje
Lees ook:Geld verdienen op de markt in IJ-hallen Amsterdam
Lees ook:Yolanthe’s sieraden te koop bij V&D

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>