Meidenblog ontmoet Khloé Kardashian tijdens haar bezoek aan de Bijenkorf in Amsterdam

Vandaag bezocht Khloé Kardashian de Bijenkorf in Amsterdam voor de lancering van de Kardashian Kollection for Lipsy. Blogger Kayleigh was erbij en probeerde dicht bij de Amerikaanse ster te komen.

Al jaren ben ik een groot fan van de Kardashians. Ik volg ze al vanaf het moment dat seizoen 1 van hun realityshow ‘Keeping Up With The Kardashians’ werd uitgezonden en ik ben geobsedeerd. Toch is het niet iets wat ik van de daken schreeuw, want eigenlijk is het mijn guilty pleasure. Ik kom er niet graag voor uit, maar op een vrije zondag doe ik eigenlijk niets liever dan in bed liggen en allerlei oude afleveringen kijken en ik weet precies wat er dagelijks in de pers over ze geschreven wordt.

Missie
Ook heb ik een favoriet en dat weet iedereen. Mijn vrienden vinden allemaal dat ik haar twin ben en sommige noemen mij zelfs ‘Kayleigh Kardashian’. Tsja, mijn voorletter heb ik mee. Al jaren kijk ik op tegen Khloé en vanaf het moment dat ik hoorde dat ze naar Amsterdam zou komen, was het mijn missie om bij haar in de buurt te komen.

Helaas kon ik haar niet strikken voor een interview, want ze had in haar drukke schema alleen tijd voor RTL en SBS. Bummer. Wel liet de PR-dame van de Bijenkorf mij weten dat er een andere mogelijkheid was om dichter bij Khloé te komen.

De eerste honderd fans met een aankoopbon van de Kardashian Kollection zouden een polsbandje krijgen waarmee ze verzekerd waren van een momentje met Khloé.

Nummer 100
Dus ging mijn wekker vanochtend om half zes zodat ik de eerste trein naar Amsterdam kon pakken. Ik moest nog een half uur reizen en ik las al op Twitter dat er een rij stond, die op dat moment bestond uit 50 mensen.  ‘Shit dacht ik’, ‘ ga ik het wel halen?’ Ik moest opschieten!

Zodra ik in Amsterdam was, ben ik als een gek doorgelopen richting de Bijenkorf. Ik kwam daar aan en zag een lange rij. Een grote man van de security keek mij aan en zei: “Je hebt geluk, jij bent nummer 100!”.

Jammer genoeg moest ik toen nog anderhalf uur in de kou staan wachten tot het tien uur was en het team van de Bijenkorf polsbandjes uit ging delen. Dat was nog even spannend, want wie weet hadden ze wel verkeerd geteld en was ik nummer 101, dan zou ik echt hard balen. Gelukkig kwam alles goed en bleek ik zelfs nummer 98, waardoor er nog wat meisjes onverwachts heel blij werden gemaakt.

Aankomst
Het privilege van fan én pers zijn, was dat ik ook bij het persmoment mocht zijn. Om 12 uur voegde ik me dus voor de fotomuur waar Khloé even zou poseren, voordat ze naar de fans zou gaan. Helaas duurde dit wat langer dan verwacht, omdat het vliegtuig niet kon landen, vanwege de mist. Khloé zou dus direct vanuit het vliegveld doorgaan. Dat liet ze ook al op verschillende social media weten.

Om 12:45 uur was ze eindelijk daar. Rijen fans achter dranghekken bij de Bijenkorf begonnen te gillen en er parkeerden twee minibusjes voor het persgedeelte. Eerst stapte Khloé’s team uit en uit het tweede busje stapte zijzelf.

 

Khloé laat achteraf via Twitter weten dat ze zeker nog een keer terug wil komen naar Amsterdam. Yes!

 

Outfit
Ze zag er prachtig uit. Gekleed in een kort, zwart babydoll jurkje met een lang vest erover heen. Haar dip-dye lokken waren voor de gelegenheid gekruld en met vlechtjes half vastgezet. Natuurlijk droeg de ster prachtige zwarte schoenen met hoge hakken. Erg veel tijd was er niet voor pers, want na tien seconden poseren, ging ze vlug naar binnen om haar fans te ontmoeten. Ook ik haastte me naar het fan gedeelte.

Ik kan niks anders zeggen dan dat Khloé Kardashian écht zo is als op tv. Ze nam voor iedere fan de tijd en ze gaf iedereen een knuffel. Ze zwaaide telkens naar alle mensen die van bovenaf stonden te kijken en ze maakte met iedere fan een praatje terwijl ze haar handtekening zette op zelf meegenomen persmateriaal.

Magisch moment
Toen kwam het moment daar, dat ik als een van de laatste naar haar toe mocht. Ze vroeg hoe het met me ging en zei: “oh you’re so beautiful”. Ik bedankte haar en vertelde waarom ik haar zo leuk vind. Ze luisterde aandachtig naar me en gaf me toen een knuffel om me te bedanken voor mijn woorden. Ik vond het een beetje een magisch moment.

Alles ging heel snel. Ze werd omringd door PR-mensen en bodyguards en die probeerden iedereen zo snel mogelijk weg te krijgen en vooral te voorkomen dat iemand iets verkeerds vroeg of deed. Ik baal dat ik na het evenement niet even naar de persruimte ben gegaan, want ik zag dat Khloé wel met wat pers op de foto ging en dat was voor fans verboden.

Mijn dag was fantastisch en ik kan niet anders zeggen dan dat ik na vandaag nog een beetje extra fan ben geworden van Khloé.

Tekst: Kayleigh van den Hout

Foto’s: Kayleigh van den Hout

 

Lees ook:Khloé Kardashian ontmoeten aanstaande zaterdag? Dat kan!
Lees ook:Win Meet & Greet met Khloé Kardashian
Lees ook:Ontmoet Nick en Simon tijdens showcase in Wilrijk
Lees ook:Maffe Marathon Bijenkorf: net als in de film, maar dan echt
Lees ook:Ontmoet André Jr. Hazes tijdens showcase

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>