Meidenblog was bij de opening van Primark Zoetermeer

Primark Zoetermeer is gisteren geopend. Blogger Marinthe Bos behoorde tot de gelukkigen die al voor openingstijd een kijkje mochten nemen in de zaak. “Het was heel fijn om op je gemak door de winkel te kunnen lopen. Ik heb de Primark nog nooit zo netjes gezien.”

Om 9 uur ‘s ochtends kwam ik aan bij de Primark in Zoetermeer. Er stond al een enorme rij buiten te wachten tot hij open zou gaan. Ik mocht alvast naar binnen om daar samen met andere journalisten allereerst van heerlijke hapjes te genieten. Toen we allemaal binnen waren, kregen we een rondleiding door deze nieuwe vestiging.

Primark Zoetermeer bestaat uit twee verdiepingen; in totaal goed voor ruim 3500 vierkante meter winkeloppervlakte. Boven bevinden zich de schoenen, tassen, lingerie, pyjama’s, herenkleding, kinderkleding en de woonartikelen. Op de begane grond vind je de dameskleding, sieraden en beauty artikelen. Er zijn maar liefst 54 paskamers, dus er is genoeg ruimte om te passen. En er werken 260 medewerkers; altijd dus iemand in de buurt die je kan helpen.

Om 11 uur werd de winkel geopend door de burgemeester. Hierna stormde direct een menigte mensen de winkel binnen en werd het een grote chaos. Gelukkig had ik voor die tijd mijn slag al kunnen slaan. We mochten namelijk na afloop van de rondleiding lekker shoppen.

Primark Zoetermeer bevindt zich aan de Burgemeester van Leeuwenpassage in winkelcentrum Stadshart.

Wil je meer van de winkel zien, klik dan hier voor een sfeerimpressie met lekker veel foto’s.

Tekst: Marinthe Bos

Lees ook:Opening Primark Zoetermeer op 23 oktober
Lees ook:Stadshart Zoetermeer klaar voor opening Primark morgen
Lees ook:Opening Primark Arnhem
Lees ook:Primark Zoetermeer opent in herfst 2013
Lees ook:Primark Nijmegen bij Plein 44; nog geen datum voor opening

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>