Stadshart Zoetermeer klaar voor opening Primark morgen

Primark opent morgen om exact 11.00 uur de deuren van haar vestiging in Stadshart Zoetermeer. Met een totaal van 3530 vierkante meter shopoppervlakte is dit de nieuwste vestiging van de Ierse modeketen in Nederland.

Stadshart Zoetermeer laat de opening niet zomaar voorbij gaan en organiseert op 23 oktober een fashionshow van formaat. Op een enorme catwalk, showen professionele modellen de Primark collectie aan het publiek. De verschillende kledingcombinaties zijn het werk van jonge stylisten. Aanstormend talent, dat onder het kritische oog van één van Nederlands bekendste stylisten strijdt om de titel ‘meest talentvolle stylist’. Een titel die beloond wordt met een uitgebreid artikel in CosmoGirl.

Maar er is meer. Bezoekers van Primark maken met hun aankopen kans op een mooie prijs. De eerste 250 Primark klanten die meer dan 100 euro besteden krijgen op vertoon van hun aankoopbon een jaarabonnement op CosmoGirl. Om de dag voor bezoekers extra aantrekkelijk te maken hebben de overige Stadshart winkeliers diverse interessante kortingen en leuke services samengevat in een speciale fashion flyer. De aanbiedingen uit deze flyer zijn terug te vinden op www.stadshart.nl.

Klik hier om alvast een aantal foto’s van de winkel te zien.

Lees ook:Meidenblog was bij de opening van Primark Zoetermeer
Lees ook:Opening Primark Zoetermeer op 23 oktober
Lees ook:Primark Zoetermeer opent in herfst 2013
Lees ook:Primark Nijmegen bij Plein 44; nog geen datum voor opening
Lees ook:Derde NL Primark vestiging in Zaandam: 8 december opening

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>