Beau Schneider speelt Tim Loderus in GTST

Een onbekende mysterieuze jongen, met de naam Tim Loderus (Beau Schneider), duikt vanaf vanavond op in Meerdijk. Tim is gefocust op een aantal bewoners, volgt ze en houdt ze aandachtig in de gaten, maar waarom hij dat doet is volstrekt onduidelijk. Hij draagt een notitieboekje bij zich, waarin hij aantekeningen maakt over alles en iedereen in Meerdijk. Overal duikt hij op.

Zo ook op een avond in club Dansatoria, waar hij wordt overgehaald door Lucas om op te treden met zijn viool. Hij is getalenteerd en speelt de sterren van de hemel en Rikki is meteen onder de indruk van hem. Maar wie is deze Tim eigenlijk en wat doet hij in Meerdijk?

Om er achter te komen wie deze ondoorgrondelijke Tim is, waar hij vandaan komt, wat zijn achtergrond is en nóg belangrijker, wat hij in Meerdijk komt doen, kunnen fans achterhalen door begin juli de gratis app ‘GTST’: ‘Wie Is Tim…?’ te downloaden. ‘GTST’ gaat deze zomer namelijk door. Acht weken lang kunnen fans via de gloednieuwe app het notitieboekje van Tim in handen krijgen en er zo achter komen wie Tim is. De slimste en meest fanatieke speler maakt kans op een onvergetelijke reis naar Zuid-Afrika om daar te figureren in Nederlands best bekeken soapserie ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’.

Over Beau Schneider
Beau Schneider heeft de Film Actors Academy (faaam) gevolgd in Amsterdam en studeerde in 2012 af aan de Amsterdamse Toneelschool & Kleinkunstacademie. Tijdens zijn stage was hij te zien in het stuk ‘Breaking the News’ van Orkater.

Hij speelde onder meer in de populaire jeugdserie ‘SpangaS’, waar hij twee seizoenen de rol van de Spangalis-leerling Thorsten Veldkamp speelde. Ook speelde Schneider de rol van Ramon in de verfilming van het boek ‘Radeloos’. En heeft hij een gastrol in de serie ‘Pardoes de Tovernar’ en het ‘Klokhuis’.

Lees ook:Beau Schneider (Tim Loderus uit GTST) is nog vrijgezel
Lees ook:Tim Loderus nu gespeeld door Ayal Oost ipv Beau Schneider
Lees ook:Ferry Doedens en Beau Schneider bij Ivo Niehe #gtst
Lees ook:Elvira Out speelt vanaf 9 december Bianca Bouwhuis in GTST
Lees ook:Terug in de tijd met GTST; zesde seizoen op dvd

1 Reacties // Reageer

One thought on “Beau Schneider speelt Tim Loderus in GTST

  1. Luke

    Hieruit kun je opmaken dat er weer buitenland BO’s aankomen voor gtst :)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>