Elvira Out speelt vanaf 9 december Bianca Bouwhuis in GTST

Elvira_Out_(Bianca_Bouwhuis)voorbij_persbericht-289-385-289-434-0-25-289-385_289_385_c1Actrice Elvira Out is vanaf maandag 9 december te zien als Bianca Bouwhuis in de RTL 4-soapserie ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’. Zij vervangt Cynthia Abma die naar SBS6 is vertrokken om daar als presentatrice aan de slag te gaan.

Na een verblijf in het buitenland maakt Bianca (eerder gespeeld door Cynthia Abma) haar rentree in Meerdijk. Een reeks van afschuwelijke gebeurtenissen zoals de ontrouw van haar man Anton, het tragische en noodlottige ongeval van haar broer Mike, de drugsverslaving van haar zoon Sjoerd en de dood van haar andere zoon Edwin hebben ervoor gezorgd dat het haar allemaal teveel werd. Bianca raakte de grip op haar leven en daarmee op zichzelf volledig kwijt. Even afstand nemen van alles en in alle rust weer tot zichzelf komen was de enige oplossing. Nu is Bianca terug. De grote vraag is of de rust haar goed heeft gedaan? Er staat haar namelijk een verrassing te wachten die haar hele leven weer volledig op zijn kop gaat zetten.

Elvira Out (45) was eerder te zien in ‘GTST’ als psychologe Emma Snijder. Verder vertolkte zij rollen in series als ‘Westenwind’, ‘Dok 12’ en de serie ‘20+’.

Lees ook:Familie Bouwhuis uit GTST gaat naar Zuid-Afrika
Lees ook:Beau Schneider speelt Tim Loderus in GTST
Lees ook:Raynor Arkenbout (Edwin Bouwhuis in GTST) schijft boek!
Lees ook:Abercrombie & Fitch vanaf 13 december in Amsterdam
Lees ook:Alyssa Milano speelt hoofdrol in Mistresses

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>