Terug in de tijd met GTST; zesde seizoen op dvd

Op verzoek van vele fans verschijnt vandaag het complete zesde seizoen van Nederlands langst lopende soap Goede Tijden, Slechte Tijden als 20 DVD-Box. Maak in dit seizoen voor het eerst kennis met onder andere de inmiddels roemruchte GTST-karakters Ludo Sanders (Erik de Vogel) en Rik de Jong (Ferri Somogyi).

Kort na het dramatische einde van ‘bad guy’ Frits van Houten (Casper van Bohemen) maken we kennis met Ludo Sanders. Een meedogenloze manipulator, maar óók een charmante schurk die voor vele dramatische en spannende wendingen zorgt. Tevens doet Rik de Jong zijn intrede in Meerdijk. Inmiddels is hij een legendarisch personage in de geschiedenis van GTST.

In de loop van het zesde seizoen passeerde GTST de magische grens van 1000 afleveringen. Het mooie is dat de serie ondanks die respectabele looptijd steeds beter wordt, met nóg sterkere verhaallijnen en nóg meer romantiek en spanning. Kijk zelf maar! Het zesde seizoen van Goede Tijden, Slechte Tijden is in 1995 en 1996 uitgezonden door RTL 4.

Ontdek meer over Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST) – Seizoen 6.

Lees ook:Glee seizoen 3 nu op dvd met heel veel extra’s
Lees ook:GTST sluit af met meerdere cliffhangers
Lees ook:Sizz zoekt GTST cliffhangergezicht; win figurantenrol GTST!
Lees ook:Nieuw seizoen #GTST start vanavond; wie gaat er dood?
Lees ook:Mysterieuze GTST-springer duikt op in Nederland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>