Leer actrice Emilie Pos uit Groove High beter kennen

Emilie Pos is de 19-jarige actrice die Zoe speelt in Groove High. De nieuwe serie van Nickelodeon. Wij leerden haar beter kennen!

Je hebt al meerdere rollen gespeeld dan alleen deze. Heb je altijd al willen acteren?
Ja, vanaf kinds af aan ben ik al bezig met acteren. Toen ik vier jaar oud was speelde ik mijn eerste rol in de film Kruimeltje. Vanaf toen is het balletje gaan rollen. Op het moment zit ik op de Toneel Academy in Maastricht.

Daarvoor heb je een tussen jaar gehad in New York, wat heb je daar gedaan?
Dat klopt! Daar heb ik twee maanden lang een acteercursus gedaan aan de New York Film Academy. Het was daar echt fantastisch. De stad is geweldig en echt een aanrader om naar toe te gaan. Als je er langere tijd bent is het wel leuk om ook echt wat te gaan doen. Ik ben helemaal alleen gegaan, maar door mijn cursus heb ik heel veel mensen ontmoet. Van over de hele wereld!  Dat ik alleen was, maakte het in het begin wel lastig. Het heeft me geholpen om volwassen te worden en dat gaf een echte kick!

Nu ben je dus weer in Nederland en heb je een acteerrol weten te bemachtigen! Waarom moeten we die serie gaan kijken?
De serie is heel leuk en ook enorm grappig. Er is een animatie en een life action  gedeelte. In het animatie gedeelte gaat het over tieners die naar een muziekschool gaan. In het life action gedeelte, waar ik ook echt te zien ben, speel ik drum in een hele beroemde band. In het echt kan ik dat helemaal niet. Wel heb ik in musicals gespeeld en volg ik zangles.Ook door de muziek is de serie vrolijk en aan het einde komt het altijd allemaal goed. Het is gewoon heel vermakelijk!

Hoe vind je het om jezelf terug te zien op tv?
Dat is heel raar! In de serie draag ik een rode pruik, terwijl ik in het echt bruin haar heb. Dat is dus erg wennen. Als ik naar mijn eigen acteerwerk kijk denk ik soms dat het wel wat beter kan, maar eigenlijk ben ik best tevreden. Het draaien van de serie duurde maar zeven dagen en voor de rest moest ik veel inspreken. Het was de eerste keer dat ik dat deed, dus ik ben trots op het resultaat!

Hoe was het op de set van Groove High?
Heel leuk! Ik heb heel veel lol met Alex gehad. Er gaat altijd van alles mis! Zo moesten we een stunt doen waarbij we achterover van de bank vielen, dat ging natuurlijk niet meteen goed. Er was ook een keer een heel groot schaap op de set waar ik heel bang voor was. Genoeg bloopers dus!

Welke acteur/actrice zou je graag als tegenspeler hebben in de toekomst?
Een zoenscène met Ed Westrick zou ik niet vervelend vinden! Ook zou ik graag met Ryan Gossling en Keira Knightly willen spelen.

En welke acteur/actrice is echt je voorbeeld?
Dat is absoluut Rachel McAdams. Zij heeft zo veel verschillende rollen gespeeld en ze zou in alles kunnen transformeren. Meryl Streep heeft ook veel rollen gespeeld. Ik vind het zo knap als iemand dat kan!

In wat voor film zou je graag nog een keer willen spelen?
Een kostuumdrama film à la Marie Antoinette. Dat is echt een droom van me.

Groove High is op maandag, donderdag en vrijdag te zien om 18:00.

Lees ook:Groove High met Emilie Pos en Alex Hendrickx
Lees ook:Meidenblog in gesprek met actrice Priscilla Knetemann
Lees ook:Mingus Dagelet: kennen jullie ‘m al?
Lees ook:Interview met aanstormend talent Tarik Moree (uit Doris)
Lees ook:BBBrasil introduceert bedelarmbandjes van leer

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>