Groove High met Emilie Pos en Alex Hendrickx

Groove High is een nieuwe serie op Nickelodeon die je niet mag missen! De serie combineert animatie met live action. In Nederland worden de live action rollen gespeeld door Emilie Pos en Alex Hendrickx. Vandaag de eerste aflevering!

De serie gaat over een groep jonge studenten die samen hebben gewoond en gestudeerd aan een eliteschool voor de podiumkunsten. Al toerend met hun rockband, blikken de bandleden Tom en Zoë terug op deze goede oude studententijd. Voor beide een memorabele periode in hun leven die in het teken stond van vriendschappen, eerste liefdes en een heleboel drama…

Elke aflevering van Groove High begint met een live action gedeelte, waarbij de daaropvolgende flashbacks in animatie worden uitgezonden. Het resultaat is een supergave serie met veel humor en drama die elke schooldag wordt uitgezonden!

Groove High is vanaf vandaag elke schooldag om 18.00 uur te zien bij Nickelodeon.

Lees ook:Leer actrice Emilie Pos uit Groove High beter kennen
Lees ook:INGLOT’s High Summer Event (met veel foto’s!)
Lees ook:Lana Del Rey gespot in Wrangler’s high waist jeans Jess
Lees ook:Donderdag High Fashion in de Haagse binnenstad
Lees ook:Weer Zoop met Nicolette van Dam en Ewout Genemans

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>