Joey Ferre: “Het is altijd even wennen wanneer ik mijzelf terug hoor of zie op televisie”

joey_ferre_512x275_tcm8-264318Hoewel Joey Ferre met zijn zwoele blik het hart vele meisjes sneller laat kloppen, moest hij naar eigen zeggen zelf succes in zijn carrière blazen. Inmiddels heeft 23-jarige door zijn harde werken een diploma aan de Frank Sanders Academie voor musicaltheater op zak, heeft hij musicals als Saterday Night Fever en Zorre gespeeld en is hij de side-kick van Carlo en Irene in Life4You – hoewel hij hen gedag gaat zeggen. Nu timmert hij aan de weg als DJ.

Liefde voor muziek
“Ik heb altijd al van muziek gehouden. Heb ook mijn hele leven al zelf liedjes gedraaid. Nu wil ik mijn passie op een professionele manier met de wereld delen. Dat gaat goed. Ik zit lange dagen in de studio om mijn eigen muziek te produceren, maar dat is mij alles waard.”

In het theater
“Een andere reden waarom ik wegga bij Life4You, is omdat ik in het toneelstuk ‘Waarom Vrouwen Liefde Willen en Mannen Seks’ ga spelen. Dat wordt een komische én confronterende voorstelling, maar bovenal wil ik het publiek een te gekke avond beleven. Ik heb mijn tijd dus nodig om mij, naast het muziek maken, hierop voor te bereiden.”

Voorbij met de gezelligheid
“In mijn tijd bij Life4you heb ik zulke bizarre kijkersvragen gekregen, zoals welk ondergoedmerk Carlo heeft, of ik voor iemand een liefdesverklaring wilde afleggen op televisie en of ik een keertje naar de film wilde gaan met een vrouw van 54 jaar! Ik vind dat alleen maar leuk, want ik houd van de grappen en de gezelligheid. Dat is ook wat ik het meest ga missen bij Life4You. Vanaf de eerste dag wist ik dat ik thuishoorde in het programma, maar er komt altijd een tijd van komen en gaan.”

Romantiek
“Het is altijd even wennen wanneer ik mijzelf terug hoor of zie op televisie. Toch heb ik er geen moeite mee. Ik ben niet verlegen ingesteld. Romantisch kan ik wel zijn, heel erg zelfs. Daar ben ik ook trots op, haha. Het meest romantische dat ik ooit met gedaan, was tijdens Valentijnsdag. Ik heb toen een heel groot hart gemaakt van kaarsen als verrassing. Dat laat wel zien dat er romantiek ik mij zit, vind ik.”

Zomerse song
“Mijn eerste single All My Love is net uitgebracht. Een zomerse song waar je blij van wordt. Dit liedje past eigenlijk wel bij mijn eigen zomer: ik ga naar Spanje met familie en vrienden. Ik ben half Spaans, dus ik ga graag naar dit land. Het wordt een zomer vol zon, zee en strand, maar bovenal: heel veel muziek draaien!”

Beluister hier nummers van Joey Ferre.

Tekst: Marjolein de Wit

Lees ook:Joey Ferre nieuwe gezicht Carlo & Irene: Life 4 You
Lees ook:Rein van Duivenboden (MainStreet): “Ik zie het per dag wel…”
Lees ook:Ik Heb HET Nog Nooit Gedaan vanavond terug op tv
Lees ook:All You Need Is Love vanaf vanavond terug op tv
Lees ook:Sekssymbool Saturday Night Fever: Joey Ferre

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>