Meidenblog aanwezig bij lancering filmhit MainStreet

IMG_20130603_193148MainStreet’s nieuwe single ‘Despicable Me’, geschreven voor de gelijknamige film (of, in het Nederlands ‘De Verschrikkelijke Ikke deel 2’), werd gisteravond officieel gelanceerd.  De bedoeling was dat de heren hun nieuwe nummer vanuit de speciale Verschrikkelijke Ikke luchtballon zouden zingen, maar daarvoor stond er teveel wind. Desalniettemin was het een groot spektakel. Een groot spektakel waar onze blogger Irene Groenink bij aanwezig was.

Klik hier voor het video-verslag dat Irene maakte.

Het is nog vroeg als ik het vliegveld van Hilversum op kom lopen. Pas over twee uur gaat het feest beginnen. Ik verwacht de eerste te zijn, maar dat is stom gedacht. Natúúrlijk ben ik niet de eerste. Want natúúrlijk staan de fans van MainStreet alláng klaar.


En fans zijn het! Die twee uur hebben ze het over níks anders. Tevens kennen ze álle liedjes van begin tot eind uit hun hoofd en als er een ‘verdachte’ auto aan komt rijden, rennen alle meiden gillend richting de parkeerplaats om vervolgens met een ietwat teleurgesteld gezichtje terug te komen. Het waren de jongens van MainStreet niet in die auto..

Ondertussen arriveren ook de families van de jongens. “Hey, ouders van Daan”, klinkt het vanuit de meidenmassa. “Jullie hebben echt een lékker kind!” Ik vraag de moeder van Daan wat ze daar nou toch van vindt. “Bizar. Het is echt bizar. Gisteravond, na afloop van het concert, kwam er een meisje naar me toe met de mededeling dat zij mijn toekomstige schoondochter wordt, haha.”

Het broertje van MainStreet’er Nils, Stijn, is niet minder populair. Iedereen wil met hem op de foto en de één na de ander vraagt hem ten huwelijk. “Ik zal er over nadenken”, knipoogt hij keer op keer.

Rond acht uur klinken er stemmen vanuit de luchtverkeerstoren. Het zijn de jongens van MainStreet die al hun fans verwelkomen. De meiden hebben het eerst helemaal niet door, maar als het lampje begint te branden, barst er een luid gejoel los. Het feest is begonnen.

MainStreet zet een goede performance neer.  De jongens zijn al die aandacht duidelijk gewend, zo goed als ze ermee omgaan. Ze zingen alle liedjes die ze tot nu toe op hun naam hebben staan. En de fans? Die zingen heel hard mee!

Benieuwd naar MainStreet’s ‘Despicable Me’? De single is binnenkort te downloaden via iTunes. En ben je benieuwd naar de film De Verschrikkelijke Ikke deel 2? Zowel de Engelse als de Nederlandse versie draait vanaf 22 juni in de bioscoop. Ook in 3D! 

Tekst en foto’s: Irene Groenink

Klik hier voor al het MainStreet-nieuws op Meiden.blog.nl.

En interview met: Rein - Daan - OwenNils

Lees ook:MainStreet zingt bij levensgrote Minion
Lees ook:Achter de schermen met @MeidenBlogNL bij MainStreet
Lees ook:Première Verschrikkelijke Ikke 2 met MainStreet
Lees ook:MainStreet zingt titelsong Despicable Me 2
Lees ook:MainStreet krijgt fanfictieboek

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>