MainStreet zingt titelsong Despicable Me 2

MainStreet zingt titelsong Despicable Me 2. Dit nummer van Nils, Owen, Daan en Rein zal te horen zijn in de bioscoop tijdens de aftiteling van de nieuwe 3D animatiefilm DESPICABLE ME 2 / VERSCHRIKKELIJKE IKKE 2. Via Meiden.blog.nl kun je al een stukje horen… Blijf ons daarnaast volgen, want hier zijn binnenkort interviews met de bandleden te lezen!

Een snippet van het nieuwe nummer is te beluisteren via https://itunes.apple.com/nl/album/despicable-me-single/id646686294. De Despicable Me videoclip van MAINSTREET zal op vrijdag 7 juni a.s. uitgebracht worden via http://www.youtube.com/MainStreetMusicVeVo.

De titelsong Despicable Me werd in 2010 uitgebracht door de Amerikaanse artiest Pharrell Williams naar aanleiding van de release van de gelijknamige 3D animatiefilm. Dat MAINSTREET nu in de voetsporen van Pharrell mag treden is dan ook een grote eer. De single zal op 3 juni a.s. op een verschrikkelijk leuke manier worden gepresenteerd. Binnenkort volgt meer informatie over dit persevenement.

Bereid je voor op nog veel meer ondeugende minions in de nieuwe 3D animatiefilm voor de hele familie: VERSCHRIKKELIJKE IKKE 2! Al je favoriete personages keren terug, zoals voormalig superschurk Gru, zijn lieve meiden Agnes, Edith en Margot, de ondeugende minions en vele verschrikkelijk grappige nieuwe personages!

Verschrikkelijke Ikke 2 draait vanaf 26 juni a.s. in de originele versie (DESPICABLE ME 2) en de Nederlands gesproken versie in de bioscoop. Ook in 3D! De titelsong, gezongen door MAINSTREET, zal in beide versies te horen zijn!

Klik hier voor al het MainStreet-nieuws op Meiden.blog.nl.

En interview met: Rein - Daan - OwenNils

Lees ook:MainStreet zingt bij levensgrote Minion
Lees ook:Première Verschrikkelijke Ikke 2 met MainStreet
Lees ook:Meidenblog aanwezig bij lancering filmhit MainStreet
Lees ook:Vajèn en Alexandra zingen titelsong nieuwe Barbie film
Lees ook:Niels Geusebroek maakt titelsong Hartenstraat

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>