Essence nieuwe wintercollectie

Make-up merk essence neemt ons mee in de wereld van winterwonderland.In 2015 hebben ze een nieuwe trend edition genaamd ‘hidden stories’. Zoals ze zelf zeggen; een schitterend koninkrijk vol betoverende wezens en wonderen staat klaar om ontdekt te worden.

Het glinsterende, koele kleurenpalet voor deze trend edition creëert magische beautymomenten in zilver, lavendel, roze, mint, lichtblauw en mauve. Highlights zijn onder meer de schitterende feeënstof voor de nagels, lippen en lichaam, de multidimensionele glinsterende soufflé oogschaduwen en de frosted nagellakken in ijzige pasteltinten. Volg het essence sprookje.

Je moet er nog wel even op wachten want het ligt pas vanaf januari 2015 in de winkel. Het merk is exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat.

 

Lees ook:GOSH lanceert nieuwe wintercollectie
Lees ook:Essence en Catrice komen met nieuwe collectie
Lees ook:Ontdek nieuwe wintercollectie Kate Moss voor Rimmel
Lees ook:Essence lanceert nieuwe producten voor nagels
Lees ook:Kleurrijke nieuwe trendcollectie van Essence: Colour Arts

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>