GOSH lanceert nieuwe wintercollectie

Na de zomercollectie van GOSH volgt er natuurlijk ook een wintercollectie. De nieuwe wintercollectie bevat veel herfstachtige kleuren zodat je ook opvalt tijdens die ene regenachtige dag. Speciaal om jullie een kijkje te geven in de nieuwe collectie zullen de verschillende producten getest verschijnen deze weken. Dus houd het in de gaten.

De nieuwe collectie bestaat uit twee mascara’s, acht nieuwe lippenstiften, browgel speciaal voor je wenkbrauwen en drie lipliners. De browgels zijn in het bruin en zwart verkrijgbaar. Het mooie is dat de mascara’s parabenen en parfum vrij zijn, het is dus ook nog eens beter voor je wimpers. De lippenstiften bevatten Vitamine E en plantaardige oliën die jouw lippen helpen beschermen. Van lichtroze en nude tot aan donker roze, jij steelt de show. De aankomende weken worden de verschillende producten geshowd op de website. Hier alvast een voorproefje van de kleurtjes.

Lees ook:Ontdek nieuwe wintercollectie Kate Moss voor Rimmel
Lees ook:Essence nieuwe wintercollectie
Lees ook:Nelly.com lanceert nieuwe merk Issue 1.3
Lees ook:Enchantra lanceert nieuwe webshop met spaarsysteem
Lees ook:Essence lanceert nieuwe producten voor nagels

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>