Getest: Sleep-in rollers

Ja, na lang erover gepraat te hebben, is hier dan toch eindelijk de review over de sleep-in rollers. Het was nog een heel gedoe om ze op de juiste manier in te krijgen, maar het resultaat mag er wezen. Via MyZkin kreeg ik laatst deze leuke rollers thuis gestuurd. Deze rollers moeten zorgen voor een grote bos met haar. Niet zozeer echte krullen.
De sleep-in rollers zitten in een super schattige roze tas. Daarbij zitten twee pakken met rollers, een dvd, en knipjes om de rollers vast te zetten. De roze kleur maakt het helemaal af. Geweldig, zo lekker roze.

Ik heb eerder geprobeerd de rollers in te doen voordat ik ging slapen, maar dat was niet zo’n succes. Ik kon niet goed op mijn achterhoofd liggen omdat de rollers in de weg zaten. Vandaar dat ik ze een aantal keer op de vooravond heb ingedaan en voordat ik ging slapen ze weer uit heb gedaan. Dit zorgt er ook voor dat je meer volume krijgt.

Het is verstandig om een middenscheiding te maken. Zo kun je namelijk pluk voor pluk behandelen. Draai de krullers van boven naar beneden in en zet vast met een knipje.

Zelf ben ik niet echt geboren met ‘big’ hair dus een beetje volume is wel fijn. Ik heb nadat ik de krullers heb ingerold een kleine beetje haarlak over mijn haar gespoten. Zo hoop ik dat het een beetje beter blijft zitten. Na vier uur vind ik het welletjes en heb ik de eerste rollers eruit gehaald. Ik kan meteen zien dat mijn haar meer naar binnen krult. Dat was ook de bedoeling. Ik heb ‘bigger’ haar dan voorheen. Ik heb wel besloten om het nog een paar keer te gebruiken.

Het is dus lastig om met de rollers te slapen. Maar je kunt ze dus ook super makkelijk overdag gebruiken. Dit doet eigenaresse van MyZkin ook. Zij gebruikt ook wat mousse en haarlak om het te verstevigen.

Ik ben niet zo goed in selfies nemen. Zoals jullie waarschijnlijk al weten. Maar hierbij even om te laten zien hoe het eruit ziet.

Met krullers After

Lees ook:In welke tas sleep jij je boeken mee?
Lees ook:Getest: GOSH make-up
Lees ook:Blue jeans oogschaduw van Gosh getest
Lees ook:Getest: mascara perfect definition No.05 van Sante
Lees ook:Getest: Oriflame nagelverzorgingsproducten The ONE

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>