Getest: GOSH make-up

Afgelopen week heb je kunnen lezen over de nieuwe make-up lijn van GOSH. Deze week is er elke dag een andere kleur lippenstift getest en is de mascara al verschillende keren aangebracht. Vandaag lees je er alles over.


Zoals je al eerder kon lezen bestaat de nieuwe make-up lijn uit onder andere nieuwe mascara’s, lippenstiften, lip potloden, nagellak en wenkbrauw gel.

De lippenstiften bestaan uit verschillende kleuren roze. Van lichtroze naar donker roze en zelfs een klein beetje paars. Ik heb geprobeerd elke dag een andere op te doen, maar niet elke kleur staat mij even mooi haha. De lippenstift is erg goed aan te brengen. Je hoeft het maar heel lichtjes op je lip te zetten en je hebt al een kleurtje. Ik bracht het meestal rond een uurtje of 10 aan en dan zat het er vier uur later nog steeds op. Je moet hem wel een klein beetje bijwerken, want aan de binnenkant werd het wat lichter, maar de lippenstift blijft erg goed zitten. Hij plakt niet en blijft keurig op zijn plek, tenzij je natuurlijk gaat zitten wrijven. Houdt er wel rekening mee dat je wel een kring kan verwachten als je het net hebt aangebracht en je gaat koffiedrinken. Maar dat heb je bij bijna elke lippenstift wel.

Dit is nummer 155. Erg naturel en hij glanst erg fijn. Het ziet er naar uit dat je een licht glosje op je lippen hebt. Hij is niet te fel en je kunt deze lippenstift prima op als je naar school gaat of tijdens een beauty avond.

Dit is nummer 159. Ietsjes donkerder en hij gaat meer richting paars, maar zodra je het op je lippen stift zie je dat er niet aan terug. Hij blijft heel lang zitten en ziet er totaal niet onnatuurlijk uit.

De lippenstiften van GOSH zijn heel fijn aan te brengen, blijven lang zitten en er is voor ieder wat wils. En oh ja, ze ruiken heel erg lekker. Op bovenstaande foto’s heb ik ook de mascara van GOSH op. Mijn wimpers worden heel goed gespreid en lijken dunner er langer. Het is een 2 in 1 mascara. Het dunne borsteltje is voor je onder wimpers en de dikke voor boven. Het laat geen vlekken achter onder mijn ogen en daarnaast blijft het de hele dag goed zitten. Als je de mascara samen met de eye brow gel gebruikt dan zijn alle ogen zeker op jou gericht. Door de eye brow gel worden de wenkbrauwen een stuk donkerder. Breng het voorzichtig aan met het borsteltje en je ziet meteen resultaat. Op de foto heb ik mijn linker wenkbrauw gedaan. Ik zag duidelijk verschil, mijn wenkbrauwen lijken veel voller en zwarter. Ideaal dus voor een feestje ladies.

Een hele fijne herfst collectie van GOSH.

Lees ook:Blue jeans oogschaduw van Gosh getest
Lees ook:GOSH make-up speciaal voor pasen
Lees ook:Win ontzettend veel Gosh make-up producten
Lees ook:Ontdek de nieuwste Gosh make-up producten voor dit najaar
Lees ook:Gosh moederdaglook en review

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>