Glamour trapt modeseizoen af met Bas Kosters

Fashion magazine Glamour trapt morgen, op 28 september het nieuwe modeseizoen af met de herfst-winter editie van National Glamour Day & Night. Dit is hét shopping event van Nederland waar je met minimaal 20 procent korting bij allerlei bekende winkels kunt shoppen. Nieuw dit jaar is een Pop Up Party hosted by Bas Kosters.

Op National Glamour Day & Night viert Holland’s Biggest Fashion Magazine Glamour traditiegetrouw de mode. Lezeressen krijgen op vertoon van het oktobernummer van Glamour minimaal 20 procent korting bij onder andere H&M, River Island, Mango, Asos.com en Vero Moda. In totaal doen meer dan 4500 winkels, webshops en restaurants in Nederland en België mee aan Nederlands grootste shopping event. Een recordaantal.

Dit jaar te beleven op National Glamour Day & Night, als extra kers op de modetaart: een geweldige Pop Up Party. De rebelse mode-ontwerper Bas Kosters is momenteel druk bezig met het pimpen van de roze Glamour-camper. Morgen staat dit brand new kunstwerkje van 17.30 uur tot 18.30 te shinen op het Amsterdamse Spui bij Caffe Esprit. Daar barst dan tegelijkertijd ook de National Glamour Day & Night Pop Up Party hosted by Bas Kosters los. Met muziek, drank én friet voor alle Glamour-lezeressen trappen we zo het begin van National Glamour Night af.

Check voor meer informatie www.glamour.nl/NGD

Lees ook:Shoppen met korting op National Glamour Day (23 maart!)
Lees ook:Bas Kosters opent little [email protected] Souk
Lees ook:Wie wordt het nieuwe Bas Kosters model tijdens AFW
Lees ook:Bas Kosters: Zeefdruk Bonanza & MOTI Museum
Lees ook:Bas Kosters Love, Fuck Yeah – ontdek s/s 2013

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>